Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'

Surt a la llum el que cobra Ana María Aldón a 'Viva la vida'

La seva col·laboració causa un gran enrenou mediàtic

Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'
Ana María Aldón té la intenció de ser creixent en el món televisiu | Telecinco

La incorporació d'Ana María Aldón com a col·laboradora de 'Viva la Vida' ha creat un enorme enrenou mediàtic en les últimes setmanes. Després de sortir a la llum que José Ortega Cano no està d'acord amb la nova aventura professional de la seva dona, s'ha parlat d'una possible crisi en la parella.  

Segons han informat diversos mitjans de comunicació, la dissenyadora hauria decidit acceptar la feina a Telecinco per raons econòmiques. Tot i la disconformitat del torero, Ana María Aldón hauria acceptat la feina a Telecinco per ajudar la seva família, que viu en unes condicions molt humils en un barri de Cadis.

«Ana María ha decidit treballar a 'Viva la vida' perquè la seva filla viu en una casa prefabricada i la seva mare també necessita ajuda, però Ortega Cano creu que els sortirà car que Ana María estigui en televisió comentant les notícies del cor», ha assenyalat el conegut paparazzi, Jordi Martín.

El sou d'Ana María Aldón com a col·laboradora de 'Viva la Vida'

En aquest context, el sou d'Ana María Aldón com a col·laboradora de 'Viva la Vida' ha suscitat molta expectació, ja que no ha pogut mantenir-ho en secret. Segons ha revelat 'Jaleos', la dissenyadora de moda s'estaria embutxacant per cada dia de treball un salari que «ronda els 500 euros», han apuntat fonts íntimes de l'andalusa.

Aquesta és la màxima quantitat que paga el programa produït per Cuarzo als seus col·laboradors, sent la dona d'Ortega Cano una de les millors pagades. En principi, Ana María Aldón només acudeix una vegada a la setmana al programa, però en funció del seu rendiment podria començar a treballar el cap de setmana sencer. 

Segons les afirmacions de 'Jaleos', la col·laboradora té intenció de llaurar-se una carrera a la televisió perquè considera que és un gran aparador per a la seva carrera professional com a dissenyadora, que en cap cas deixarà aparcada, asseguren fonts properes.

El veritable motiu pel qual va acceptar treballar a 'Viva la Vida'

Aquest seria, segons paraules d'Ana María, el veritable motiu pel qual ha acceptat treballar a 'Viva la Vida'. És una feina que li ve de gust i és la seva decisió, i de ningú més, iniciar aquesta nova aventura televisiva després del seu pas per 'Supervivientes', on va arribar a la final del concurs.

«La veritat és que em ve de gust. Vigilo amb tothom perquè no conec a la resta de companys. Vaig amb peus de plom, estant aquí una té l'oportunitat d'expressar-se. És la meva independència, no tinc cap problema econòmic», va manifestar la col·laboradora el dia del seu debut, desmentint els rumors de la premsa.

En les seves primeres intervencions a 'Viva la Vida', Ana María Aldón també va negar qualsevol rumor de crisi amb la seva parella Ortega Cano. Tot i això, va admetre que Ortega té por que la dissenyadora estigui sobreexposada davant les càmeres. «Jo nego mirant a càmera que hem tingut una crisi de parella. Hem pogut tenir diferències d'opinió, però no hem discutit», deia de forma contundent.

L'andalusa va voler deixar clar que va haver de reflexionar molt sobre l'oferta de treball, però que en tot moment va ser una decisió seva en la qual, lògicament, va tenir en compte l'opinió del seu marit. «Tinc el meu propi criteri i dret a opinar mentre no ofengui a ningú. No vinc aquí a atacar a ningú, jo pateixo a casa meva. M'ha costat, calia pensar en els pros i contres. No per mi, sinó pel meu marit», assegurava la dissenyadora de moda.