Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'

Un concursant de 'La Casa Fuerte' posa les banyes a la seva nòvia amb Samira

El participant tenia previst casar-se amb la seva parella quan finalitzés el 'reality'

Per fi hem pogut sortir de dubtes. Ja feia dos dies que els programes de Telecinco anunciaven que farien públiques unes imatges de dos concursants de 'La Casa Fuerte' mantenint relacions sexuals. Així doncs, havíem d'esperar fins a aquesta nit per descobrir la identitat dels dos protagonistes. Les pistes que teníem era que es tractava d'una parella de concursants, però que no són parella fora del programa.

Antonio Pavón és infidel a la seva parella

Les opcions eren poques, d'una banda teníem a Marta Peñate i Albert Álvarez, també Aurah i Tony, i finalment Samira i Antonio Pavón. Encara que tothom es pensava que eren Aurah i Tony, la sorpresa ha arribat quan s'han emès les imatges i hem vist que es tracta de Samira Jalil i Antonio Pavón. Si bé és cert que ella està soltera o si més no, no coneixem la seva parella, ell sí que té nòvia.

Durant tot el concurs, Pavón ha manifestat que s'estima molt la seva parella i que vol casar-se amb ella. El programa ha pogut comptar amb el testimoni de Joi, la nòvia de Pavón, que ha hagut de presenciar en directe les imatges del seu xicot gaudint amb una altra companya, amb la qual fins ara només defensaven que es portaven bé i que feien bon tàndem dins del programa.

Aurah, consursant del programa, ha afirmat que Samira ha volgut aprofitar-se de Pavón i que tot això ho ha fet per crear polèmica i participar en la pròxima edició de 'Supervivientes', que hauria de començar a la primera meitat de l'any vinent. Segons Jorge Javier Vázquez, Pavón ha estat amb vòmits fins just abans d'iniciar l'emissió del programa.

En aquesta línia, Sandra Pica ha manifestat que, sense voler justificar al seu company, fa dies que Pavón no parla amb ningú, menja molt més lent del que és habitual i marca distància amb Samira. Veurem si aquestes mesures de Pavón fan que la seva parella sigui capaç de perdonar-lo.


Les trucades de preocupació que arriben a Telecinco

El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, ha explicat que no deixen d'arribar trucades de les parelles dels concursants, que no tenen gaire clar que els seus nòvios i núvies els estiguin sent fidels. Així doncs, Jesé Rodríguez, futbolista i parella d'Aurah, ha estat una de les persones que ha trucat a Telecinco per expressar el seu neguit. Recordem que Aurah va perdonar la infidelitat de Jesé un dia abans d'entrar al programa.

La mare de Marta Peñate també ha trucat a Telecinco perquè està molt preocupada per si la seva filla havia tingut relacions sexuals a la televisió. No ha estat l'única: Mayka, nòvia de Tony Spina, també s'ha preocupat molt, ja que fa uns dies Tony va dutxar-se amb dues companyes. De fet, Mayka va trucar al programa per expressar la seva gelosia i per amenaçar Tony de trencar amb la relació.  

Finalment, la nòvia d'Antonio Pavón ha aparegut al programa per videotrucada. Joi ha afirmat que haurà de parlar amb la seva parella quan surti del programa. Recordem que quan Pavón va participar a 'Supervivientes', ja es va parlar de la relació d'amistat molt estreta amb Ana María Aldón, que durant uns dies va fer trontollar la seva relació amb Joi. El programa té previst que la parella pugui parlar-ho abans que finalitzi el 'reality'.