Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La nova mentida de 'Sálvame' que posa el programa i un col·laborador contra les cordes

Una nova guerra a l'espai estrella de les tardes de Telecinco podria destapar un muntatge sorprenent

Aquests últims dies s'ha viscut una nova guerra a 'Sálvame' entre dos col·laboradors. Antonio David Flores i José Antonio Canales Rivera s'han declarat la guerra per una possible traïció del primer al segon. Tot va començar quan a Canales Rivera li van preguntar si havia estat deslleial a la seva actual parella amb una jove de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Aquest va respondre que no, i el polígraf va corroborar la seva resposta.

Una informació falsa que va iniciar qui menys s'esperava

La cosa no va quedar aquí, ja que un col·laborador del programa va ser qui va iniciar aquest rumor. Es tracta d'Antonio David Flores, que hauria comunicat a l'adreça del programa aquesta informació, que finalment ha resultat ser falsa. Canales Rivera es va ensorrar després de veure com el seu company, a qui considerava com un gran amic, l'ha venut d'aquesta manera.

Molts creuen que es tracta de gelosia, ja que des que Canales Rivera col·labora de forma fixa amb el programa de Telecinco, l'exguàrdia civil té menys presència a la petita pantalla. El torero no va poder evitar les llàgrimes després d'assabentar-se d'aquesta traïció.

A més, Antonio David estaria exercint d'amagat de representant amb l'objectiu de lucrar-se econòmicament a esquena del programa. El pare de Rocío Flores s'hauria dirigit als directors del programa per oferir-los una informació molt comprometedora del seu company i amic. 

Antonio David Flores i la gran traïció a Canales Rivera

L'exguàrdia civil va vendre a la direcció de 'Sálvame' que Canales hauria mantingut relacions sexuals amb una jove anomenada Cynthia Martínez. És a dir, que el torero hauria estat deslleial. Després d'assabentar-se d'aquesta estratègia d'Antonio David Flores, són molts els que acusen el col·laborador de traïdor i mentider. El pare de David i Rocío Flores ha volgut guanyar diners amb una cosa que és totalment falsa i que, a més, perjudica greument un company.

Canales Rivera sabia perfectament que això era mentida, però no es podia haver imaginat mai que el creador d'aquesta falsedat era el mateix Antonio David. Amb tot, ha nascut un nou conflicte a 'Sálvame'. Estem davant d'un dels més grans enganys del programa, ja que mai s'havia demostrat tan ràpidament la mentida d'un col·laborador.

És per aquest motiu que molts pensen que això ha passat moltes més vegades abans i que el programa juga amb aquests muntatges. Les xarxes acusen 'Sálvame' de mentir i manipular. En aquest cas la persona que sí que hauria mentit és Antonio David, però al darrere podria haver-hi molt més. 

'Sálvame' rep fortes crítiques pel suposat muntatge

Amb tot això el programa ha guanyat més hores d'alta tensió, cosa que els beneficia molt en les audiències. No seria gens desgavellat dir que el programa ha aprofitat el muntatge amb la idea de seguir mantenint la tensió i l'atenció del públic. Amb la broma,  ja fa tota una setmana que parlen del mateix. La traïció d'Antonio David Flores els ha vingut molt bé per crear contingut per a un programa que, recordem, dura cinc hores.

Alguns mitjans com 'Periodista Digital' han explicat la seva pròpia versió. El citat mitjà opina que tot és culpa de 'Sálvame', i no d'Antonio David, ja que seria el veritable artífex de la traïció. No seria una imprudència creure que el mateix programa hagi incitat Antonio David a fer el que ha fet.

El col·laborador s'ha defensat i ha dit que es limita a fer bé la seva feina. Per això ha volgut comunicar una informació que li ha arribat sobre Canales Rivera. A més, ha manifestat que el torero no és el seu amic. Sigui com sigui, no podem assegurar que el programa no tingui alguna cosa a veure amb la història.