YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El desig que Maria Pombo no ha pogut complir a pocs dies de ser mare

La 'influencer' i la seva parella no han pogut complir un desig abans de l'arribada del petit Martín

María Pombo a un photocall de Viajeras
La 'influencer' i la seva parella no han pogut complir un desig abans de l'arribada del petit Martín | GTRES

Maria Pombo està a punt de convertir-se en mare, però es podria dir que el seu ritme de vida és frenètic. A més de narrar la seva vida a través de les xarxes socials, la jove 'influencer' també té obertes diverses aventures professionals.

El compte enrere de la 'influencer' i de la seva parella, Pablo Castellano, ja ha començat i cada vegada queda menys per poder veure la cara del petit Martín, el primer fill de la parella. En principi, la data estimada per al part és el dia 2 de gener, és per això que cada vegada que la parella no apareix per moltes hores a través d''stories', els seguidors s'abalancen a preguntar si ja ha donat a llum.

La causa pendent de Maria Pombo

Tot i que la susdita s'ha mantingut activa durant tot l'embaràs, la veritat és que hi havia un desig que li hauria agradat complir abans de donar a la llum i que no ha estat possible: una 'babymoon'.

La mateixa Maria Pombo compartia una imatge al seu compte d'Instagram, on assenyalava: «Tenim pendent una 'babymoon'», una cosa que alertava als fans sobre la possibilitat que aquesta s'hagués convertit en mare abans del previst. Davant l'onada de comentaris, la 'influencer' i empresària decidia donar explicacions a través d'uns 'stories'.

«El títol de la foto que he posat de 'tenim pendent una 'babymoon'', que és el que us ha alterat, en el sentit 'a veure si ja ha nascut i no ens ha explicat res', és perquè teníem moltíssimes ganes de fer un viatge junts els dos abans que naixés Martín», començava dient.

«Un últim viatge de pares solters i ens hauria encantat anar-nos-en per Cantàbria o a algun hotelet així per Espanya. Òbviament, com estan les coses, no ha pogut ser», sentenciava finalment. I és que a més de l'embaràs, a la 'influencer' també se li ha acumulat la feina.

Cal recordar que fa unes setmanes Maria Pombo preocupava a tots els seus seguidors després d'acudir a l'hospital, pensant que havia trencat aigües. Hores després, la càntabra donava la cara a través d''stories' assegurant que estava tot bé i que simplement eren nervis de mare primerenca.

La recta final de Maria Pombo

La veritat és que els nervis dels seus seguidors ja es comencen a palpar en l'ambient. Han estat molts els que han especulat sobre la possibilitat que la jove estigués de part. I és que no queda pràcticament res perquè la 'influencer' doni a llum al petit Martín, concretament només unes setmanes.

La 'influencer' no pot estar més contenta d'ampliar família, i no dubta a presumir de panxa cada vegada que té ocasió. «Oficialment soc Maria 'Bombo'», arribava a dir en una de les seves publicacions, en les que ensenyava com era la seva panxa als 4 mesos i com era actualment.

«Apostes de quan creieu que naixerà? Arribem al 2021 o serem dels petits de la classe? — La meva data probable de part era el 2 de gener —», acabava dient. I és que Pablo i Maria són conscients que l'arribada del petit Martín a les seves vides és imminent, per això estan ultimant tots els detalls abans que es produeixi l'esperat succés.

El que està clar és que, quan es posi de part, la jove informarà a tots els seus seguidors, tal com ho porta fent al llarg de tot el seu embaràs, deixant clar que el petit Martín es convertirà en el nou protagonista del seu compte d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari