Chiqui se sincera sobre el seu estat de salut: «Vomitava sang i m'imaginava el pitjor»

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va fer saltar les alarmes amb una instantània des de l'hospital

Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano' en un plató de Telecinco
Chiqui va espantar els seus seguidors amb una instantània des de l'hospital | Telecinco

No hi ha cap dubte que l'any 2020 ha estat un dels més complicats de les nostres vides, i que quedarà impregnat a la nostra memòria per sempre. Tampoc ha estat fàcil, a l'àmbit personal, per a la mediàtica Almudena Martínez, més coneguda com a 'Chiqui', que és com molts la vam descobrir a 'Gran Hermano'. 

L'any 2020, un dels pitjors també per a Chiqui

Els durs enfrontaments amb Borja Navarro, pare de les seves dues filles, la van portar a una situació límit, veient-se obligada a portar el cas als tribunals. «No puc més», va reconèixer desesperadament a 'Sálvame', un programa on sempre té la porta oberta en moments complicats. Després, quan semblava que les coses començaven a tornar a la normalitat i Chiqui gaudia ja molt tranquil·la de les seves petites, l'ex de 'GH' compartia una imatge des de l'hospital. 

Es tractava d'una instantània publicada als seus 'stories' d'Instagram, en la qual se la podia veure en un llit, amb unes paraules molt desconcertants: «A poc a poc». Escrivint això, la jove insinuava sens dubte que se centrava en una mena de recuperació, però ningú tenia coneixement de cap problema de salut que l'hagués portat a ingressar en un hospital. Finalment, uns dies després, ja ens hem assabentat del motiu. 

Amb 35 anys. Chiqui ha concedit una entrevista al portal 'Outdoor', que pertany a Telecinco, en el qual ha revelat més detalls sobre la seva hospitalització. Així, sembla que tot va començar quan l'exconcursant de 'Gran Hermano' va acudir a urgències per un fort dolor abdominal, i també febra. Allà se li van realitzar infinitat de proves per identificar l'origen de la patologia.

«Vomitava sang i m'imaginava el pitjor»

«Vomitava sang i m'imaginava el pitjor», ha reconegut Almudena, que encara amb la por al cos detallava que es tractava d'un dolor «constant i insuportable». Finalment, l'equip mèdic va descobrir que el motiu del seu mal estat de salut era una infecció. Chiqui té pedres al ronyó, com molts altres, i en realitat es tractava d'un fort còlic nefrític. 

En la seva entrevista Chiqui també ha confessat que s'haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica en els pròxims dies. «No em volen deixar ingressada pel coronavirus. Em van posar molta més medicació perquè intenti seguir a casa meva fins al pròxim 29 de desembre, que és quan tinc la intervenció», ha seguit explicant Chiqui. 

Així, i ja des de casa seva, Almudena intenta seguir amb la seva vida a l'espera de ser operada, si bé segueix patint forts dolors. La medicació que li han proporcionat l'ajuda a calmar els símptomes fins a un cert punt, i alhora ella segueix compartint moments amb els seus seguidors a Instagram. De totes maneres, Chiqui ha reconegut que el que més por li fa és haver de passar Nadal separada de la seva família. En una situació complicada com aquesta, el suport dels seus éssers estimats, i també dels seus fans, sembla més necessari que mai. 


Comentaris

envia el comentari