Dràstica decisió de José Fernando des de la mateixa clínica on està ingressat

El germà de Gloria Camila ha trencat el seu silenci

José Fernando Ortega, fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila
José Fernando Ortega hauria trencat la seva relació a través d'una trucada telefònica | Gtres

Dimecres passat Michu, coneguda per ser la parella de José Fernando, fill d'Ortega Cano, concedia una entrevista per a la revista 'Diez Minutos' on assegurava que el vidu de Rocío Jurado l'ajudava econòmicament per a poder cuidar de la seva filla sense que la seva dona, Ana María Aldón, ni Gloria Camila ho sabessin.

Michu i José Fernando van tenir una filla en comú. Però l'ingrés del germà de Gloria Camila en un centre per a poder superar la seva malaltia- pateix Trastorn Límit de la Personalitat-, va posar en una situació delicada a la néta del destre. Michu no podia fer-se càrrec de les despeses i va demanar ajuda a la seva cunyada, uns 200 euros, que aquesta es va negar a donar-li.

José Fernando trenca el seu silenci

El fill d'Ortega Cano i Rocío Jurado encara segueix ingressat en la clínica López Ibor per a tractar de vèncer la malaltia, però la recent exclusiva de Michu ha fet que el jove no pugui contenir-se. Encara que José Fernando està centrat a curar-se, no s'ha mantingut al marge de la recent polèmica que ha esquitxat a la seva família després de les declaracions de la seva parella.

Va ser Gustavo González el que anunciava a 'Sálvame’ la reacció que el jove havia tingut després de saber el que la mare de la seva filla havia revelat a l'entrevista. Una reacció que hauria acabat posant punt final a la seva relació.

«José Fernando ha decidit posar punt final a la seva relació amb Michu a través d'una trucada telefònica. Si bé és cert que la relació entre Michu i Gloria Camila mai ha estat bona, aquesta última entrevista ha acabat de dinamitar la relació entre les cunyades i ha acabat per dinamitar la seva relació amb José Fernando» explicava el col·laborador.

El germà de Gloria Camila sempre ha defensat la seva família i no ha trigat a posicionar-se al costat d'ells quan Michu els va atacar a cop d'exclusiva. Especialment arran de les seves declaracions sobre la seva germana, on va deixar caure que Gloria no es preocupa per la nena, alguna cosa que la mateixa filla d'Ortega Cano es va encarregar de desmentir.

«Parlem constantment, em fa videotrucades, veig a la nena, li hem fet regals a la nena i la compra a ella, li hem comprat una moto, ara vol una Polaroid i li hem donat els diners; quan ella ve ens quedem amb la cria, li comprem roba perquè ve sense roba ni maleta, li donem menjar, la passegem» va explicar Gloria Camila al mateix temps que afegia: «Saps per què no té diners Michu? Perquè no treballa, ni busca feina i, al final, la vida passa».

El fill d'Ortega Cano podria deixar la clínica

La situació de José Fernando és molt delicada. Als seus problemes de salut que li van portar a ingressar en la clínica López Ibor fa uns anys, se li suma la polèmica amb la mare de la seva filla. Tot apunta al fet que aquest Nadal el jove tampoc es podrà reunir amb la seva família, però pot ser que la seva situació canviï d'aquí a uns mesos, perquè està previst que surti del centre en el qual es troba internat.

La seva sortida serà molt esperada pels mitjans de comunicació que es troben impacients per conèixer de la seva pròpia veu com es troba i com està vivint l'enfrontament entre Michu i la resta de la seva família. De moment, José Fernando ha decidit posar punt final a la seva relació sentimental posicionant-se clarament al costat de la seva família.

La traïció de Michu

No només les paraules de Michu han provocat el malestar en José Fernando. Segons va revelar Gloria Camila, tant ella com el seu pare li van aconsellar a la jove que no concedís l'entrevista tenint en compte que José Fernando podria sortir ben aviat. Pel que sembla Michu va enganyar a la família assegurant que no hi hauria entrevista, alguna cosa que no ha complert i que ha provocat un gran empipament a l'entorn del jove.


Comentaris

envia el comentari