Carmen Martínez-Bordiú es queda soltera als 70 anys

La duquessa de Franco s'hauria tornat a quedar soltera després de gairebé cinc anys de relació amb el surfista Timothy

Carmen Martínez-Bordiú
La duquessa de Franco s'hauria tornat a quedar soltera després de gairebé cinc anys de relació amb el surfista Timothy | Twitter

Sense cap mena de dubte, no es pot dir que Carmen Martínez-Bordiú hagi tingut bona sort en l'amor. Des que va decidir abandonar Espanya per començar a viure a Portugal, poc se sap de la susdita, més enllà que havia aconseguit refer la seva vida al costat de Timothy, un surfista pel qual havia decidit deixar-ho tot per buscar la tranquil·litat al país lusità.

Disposada a iniciar una història d'amor, la duquessa de Franco abandonava Espanya i comprava una bonica casa al costat de la platja de Sintra per tal d'iniciar una convivència amb la seva parella. En les seves vacances, Carmen aprofitava per viatjar fins a Bordeus i visitar la seva filla Cynthia i als seus nets.

Carmen Martínez Bordiu i Timothy, han trencat?

Malgrat que tota la seva història es va anar desenvolupant com si fos un conte de fades, la veritat és que la parella podria haver posat fi a la seva relació, o el que comunament es coneix com a 'cessament temporal'.

Segons sembla, i segons ha indicat la revista 'Vanitatis', la ruptura entre els dos seria amistosa i no s'hauria produït per l'aparició de terceres personal, sinó, més aviat, per les ganes de Timothy de tornar al seu país d'origen, actualment tancat a conseqüència del coronavirus.

I és que el nuvi de la duquessa de Franco podria haver deixat plantada a la susdita a l'estar fart de viure a Portugal, tant que fins i tot ha arribat a abandonar el domicili familiar, deixant a una Carmen totalment transposada després de més de quatre anys de festeig, en què ella ho ha donat tot per ell.

Gairebé cinc anys en un conte de fades

Tot i que ara la parella torna a estar d'actualitat per la seva inesperada ruptura, la veritat és que Timothy i Carmen Martínez-Bordiú van ser els protagonistes de diverses revistes del nostre país després que, el passat estiu de 2016, sortissin a la llum les primeres imatges d'ells junts: ell com a propietari d'un creuer i ella com a visitant.

Després d'un estiu carregat de passió, la duquessa de Franco i el 'coach' emocional decidien emprendre un camí junts. La mateixa Carmen es mostrava encantada amb la decisió presa en una entrevista realitzada per a 'Sálvame Deluxe'. «A Tim el vaig trobar en un moment en què jo, anímicament, no estava molt bé. Tot d'una, em vaig adonar que alguna cosa ens unia. Amb 66 anys que tinc, crec que sé molt bé el que vull, i qui es ficarà en la meva vida?», explicava.

Des que van iniciar la seva relació, ni ell ni ella han acceptat entrevistes, ni reportatges per molt ben pagats que fossin, cosa que demostrava que cap dels dos tenia intenció de participar en el xou mediàtic. I no és d'estranyar, els que coneixen a Tim asseguraven que es tracta d'un home afectuós, sense cap tipus d'interès per convertir-se en personatge públic, una filosofia de vida que sens dubte ha afectat en la forma que Carmen Martínez Bordiú té de veure la vida.

Sens dubte, el seu romanç amb Timothy li ha servit per allunyar-se de totes les polèmiques en les quals s'havia vist embolicada en els últims anys. Especialment en la del seu títol del ducat de Franco després de la mort de la seva mare, Carmen Franco.

Les primeres paraules de Carmen després de la ruptura

Tot i els rumors que apunten a una possible ruptura, Carmen Martínez-Bordiú nega haver posat fi a la seva relació amb l'australià. És més, la duquessa de Franco estaria demanant ja explicacions a totes aquelles persones que han assegurat públicament que la parella ja no vivia a la mateixa casa.

Si no hi ha majors canvis, Carmen i Tim passaran junts estàs festes nadalenques a la localitat portuguesa de Nazaré, tal com tenien previst des d'un principi.


Comentaris

envia el comentari