Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Michu esclata en xarxes contra Gloria Camila i acaba tirant-se enrere

La núvia de José Fernando ha realitzat unes polèmiques declaracions contra la filla de José Ortega Cano

Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros
La núvia de José Fernando ha realitzat unes polèmiques declaracions contra la filla de José Ortega Cano | GTRES

Semblava que entre ambdues hi havia una relació cordial després de diversos anys de malentesos, però sembla que la relació entre Gloria Camila i Michu, ara per ara, està totalment trencada. La núvia de José Fernando ha concedit una entrevista en exclusiva per a una revista en la qual assegurava que la germana de José Fernando no es preocupava per res de la filla que tots dos tenen en comú.

Michu, fins i tot arribava a dir en aquesta entrevista que José Ortega Cano li havia donat diners d'amagat d'Ana María Aldon i de Gloria Camila, una informació que va sortir publicada a l'exclusiva i que l'exparella de Kiko Jiménez desconeixia.

Després de sortir publicada l'entrevista a Michu, Gloria Camila desmentia cadascuna de les paraules de la gaditana i fins i tot revelava que era ella qui es feia càrrec de la filla d'aquesta tots els caps de setmana, quan a Michu li venia de gust viatjar a Madrid per sortir de festa.

La filla d'Ortega Cano es mostrava encara més dura en assegurar que la petita anava a casa seva, sense roba, i que ella mateixa es veia obligada a proporcionar-li. «Pels diners balla el gos», sentenciava la jove després d'acusar Michu de ser molt «pocavergonya» i «mala persona».

No obstant això, Gloria Camila no ha estat l'única que ha volgut respondre a l'exclusiva de Michu, José Ortega Cano també ha volgut defensar la seva filla assegurant que aquesta sempre estava pendent de la seva neboda Rocío i que era mentida que li hagués donat diners a l'esquena de la seva filla i de la seva dona.

Per la seva banda, José Fernando hauria decidit posar fi a la seva relació amb la gaditana després de les declaracions d'aquesta sobre la seva germana i el seu pare, cosa que ha acabat de fer enfadar Michu, que no ha dubtat a seguir carregant contra Gloria Camila, aquest cop, a través de les xarxes socials.

Michu respon a Gloria Camila

Després de les declaracions realitzades per la filla del torer, Michu no dubtava a respondre punt per punt a cadascuna d'elles a través dels seus 'stories'.

«El cap de setmana que va ser en 2019, just després d'operar-se del cor. La meva idea era despenjar-me i prendre alguna cosa amb una cosina, però pel canvi del seu horari laboral, lamentablement em vaig haver de quedar a casa. O sigui, que per un dia que tenia per sortir sense responsabilitat ni vaig poder», començava dient.

«Pel que fa a la roba de la meva filla, me n'enric. No podia agafar pes perquè estava acabada d'operar i per no portar la maleta — ja que només es quedava un dia del cap de setmana — es va endur la muda en una bossa. I punt», sentenciava la gaditana davant les acusacions de Gloria Camila en què assegurava que la petita arribava sense roba a casa seva.

«La moto l'hi va regalar el pare de la nena. Les medalles a qui correspongui. I espero que tot això passi perquè, gràcies a Déu, treballo i estudio. No he concertat cap entrevista i tampoc explicaré aquí com ha succeït perquè primer ho he d'assimilar jo. Entenc que Gloria estigui dolguda i m'hagi atacat així, però, bé, pau», acabava dient.

Pocs minuts després de fer aquestes polèmiques declaracions, Michu acabava eliminant els 'stories' possiblement després de rebre un toc d'atenció per part de la família Ortega Cano. Sens dubte, aquest encreuament de declaracions a través de les xarxes socials deixen com evidència que Gloria Camila i Michu no guarden una bona relació, tot i que totes dues s'han esforçat per demostrar el contrari.