La reina Letícia, com mai l'havies vist: armilla de treball i cua

La monarca ha aparegut amb un sorprenent 'look' a la seva arribada a Hondures

La reina Letícia en una foto d'arxiu
La reina Letícia en una foto d'arxiu | Cedida

La reina Letícia va aterrar a la República d'Hondures el passat 14 de desembre amb un sorprenent 'look' de treball. Un vestit que mostra la seva implicació en aquest últim viatge solidari que forma part de la seva agenda oficial. La sobirana ha creuat l'Atlàntic per mostrar la solidaritat del poble espanyol als hondurenys i fer lliurament de l'ajuda humanitària a la població afectada per les recents inundacions, provocades pels huracans que van sacsejar el país centreamericà.

El 'look' còmode de treball que llueix Letícia a la seva arribada a Hondures

A la seva arribada a Hondures, la reina Letícia va ser rebuda en plena pista d'aterratge per algunes autoritats del país i persones pertanyents a les associacions amb les que anava a col·laborar. La mare de la princesa Elionor i la infanta Sofia ha saludat tothom traient el seu costat més amable i deixant clar el seu desig d'iniciar les tasques humanitàries. El compte de Twitter de la Casa Reial ha compartit algunes imatges d'aquesta trobada, en què hem pogut veure a la reina Letícia amb una còmoda armilla de treball que molt poques vegades li havíem vist lluir.

La reina ha baixat de l'avió ferma en la seva intenció de prestar ajuda humanitària en algunes zones afectades del país, una idea que ha acompanyat amb un sorprenent 'look' de treball. Letícia ha lluït la tradicional armilla vermella de cooperant, que marca el caràcter solidari de la visita, una peça que ja ha vestit amb anterioritat en altres viatges de cooperació internacional. L'armilla l'ha combinat amb una brusa de color blanc i uns pantalons beix, un vestit d'allò més senzill i còmode, adaptat a l'activitat que anava a desenvolupar.

A més, el pentinat de la reina ha estat d'allò més cridaner. Letícia ha optat per una simple cua de cavall per acompanyar un 'look' amb el qual vol expressar el seu desig de posar-se mans a l'obra per ajudar els afectats per les inundacions.

El viatge a Hondures de Letícia, l'únic que ha fet una reina després del confinament

El viatge a Hondures de Letícia ha estat una de les activitats més especials que ha tingut la reina durant aquest any marcat per la pandèmia. La dona de Felip VI no acostuma a fer viatges tan llargs sense la companyia del seu marit, que en aquest cas s'ha quedat a Madrid atenent la seva agenda oficial. Fins al moment, els reis s'havien pràcticament limitat a fer una gira per Espanya per donar suport als diversos sectors afectats per la crisi del coronavirus i promoure el turisme dins del nostre país. No obstant això, el viatge de Letícia a Hondures no només ha estat una fita nacional, sinó també internacional. I és que la reina d'Espanya s'ha convertit en la primera i única 'royal' que fins al moment ha fet un viatge d'aquest tipus des que va acabar el confinament.

La reina Letícia va recórrer amb representants d'ONGs i cooperants carrers i barris devastats per les terribles conseqüències dels huracans, plens de runa i fang. També va escoltar de primera mà el testimoni d'alguns dels afectats per la tragèdia i va visitar el centre de refugiats de la zona, on va poder dialogar amb algunes famílies que els van traslladar la seva por pel coronavirus i la manca de recursos al seu país. L'aventura en terres centreamericanes de Letícia va durar dos dies i va portar la reina a col·laborar amb diverses associacions abans de tornar a Espanya. Ara, la reina ja es troba de tornada a Madrid, on ja ha continuat amb la seva intensa agenda oficial.


Comentaris

envia el comentari