YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paz Padilla tanca un any amb 3 grans pèrdues però amb més de 2 milions d'euros

Ha estat un any ple de contratemps per a la presentadora

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
La mort del seu marit ha estat un dels cops més durs per a la presentadora. | Telecinco

Paz Padilla no tindrà un especial record d'aquest 2020. I és que la presentadora ha viscut el seu especial 'annus horribilis' i sense que s'hagi vist especialment afectada per la pandèmia, o no més que qualsevol altra persones. Les penes per a una de les cares més estimades i respectades de Telecinco han vingut per la pèrdua de tres dels seus pilars, però no per culpa del coronavirus. Tot va començar al febrer, quan moria la seva mare Dolores amb 91 anys. Però especialment dur era el cop del juliol, quan perdia al seu marit, Antonio, després de mesos lluitant contra un tumor cerebral, moment en què va rebre el suport de tots els seus companys. Menys d'un mes després també moria la seva sogra, Anna.

Malgrat totes dures pèrdues, Paz ha sabut afrontar-ho de la millor manera possible i ja prepara la seva tornada a televisió. Precisament en aquest mitjà, tot i que per Internet, és on també triomfa seva filla, que ha donat els seus primers passos com a presentadora a 'Morning Glory' de Mtmad. I és que la jove sembla que està seguint els passos de la seva mare, que ja li ha donat els seus primers consells. Padilla, a més d'un rostre televisiu, és una empresària d'èxit.

Només cal veure el patrimoni que Paz Padilla ha aconseguit acumular amb el pas dels anys i que ha concentrat a l'empresa Polboart SL, de la qual és l'administradora i única accionista. Creada a Vilademuls, a les comarques de Girona, el 1996, va ser creada per al «desenvolupament d'activitats artístiques i de l'espectacle directament davant del públic o destinades a l'enregistrament de qualsevol tipus per a la seva difusió entre el mateix en mitjans com teatre, cinema, radiodifusió, televisió», però com recull 'Extraconfidencial.com' s'ha convertit en tota una empresa patrimonial.

Anys generant beneficis i creixent el seu patrimoni

El mitjà citat analitza els números de l'empresa de Paz Padilla i la veritat és que són tota una demostració d'una gran empresària. Només cal veure el gran canvi que va tenir entre els exercicis de 2017-2018. En aquest segon any va aconseguir augmentar les seves 'vendes' en un 50% arribant a un valor de 463.013 euros. Així va poder generar uns beneficis de 38.915 euros compensant les pèrdues de 24.626 de l'any anterior. És una empresa molt solvent amb un patrimoni de 2,1 milions d'euros. D'aquests, 670.568 euros són en diners en efectiu i altres actius líquids i la resta en patrimoni immobiliari.

I és que són diverses les propietats de la presentadora. Destaca la seva casa de Villaviciosa de Odón (Madrid) de 300 metres quadrats a més d'una parcel·la de 1.820 on viu amb la seva filla Anna. També té la casa rural Can Miquelet, a Girona, amb 1.700 metres d'espais i dos edificis que poden acollir fins a 14 persones i que es lloga per 3.000 euros a la setmana. Té altres propietats a la seva Cadis natal, com un pis de 94 metres quadrats o un baix de 99, i un altre habitatge unifamiliar de 300 metres a Premià de Mar (Barcelona). També compta amb un altre terreny que se suma a dos locals més a Villaviciosa i Cadis.

També reeixida en la seva inversió en restauració

Però és que a més d'aquesta empresa, Paz Padilla és copropietària del restaurant Los Tunantes de la Villa a Villaviciosa de Odón, que gestiona a través de l'empresa ELos Tunantes de la Villa SL. Hi participa al costat de la seva amiga María Heredia Simón i el seu nebot i representant José Arturo del Piñal Alonso. Aquest negoci de restauració també li ha suposat grans beneficis en els últims anys. De facturar 297.625 euros el 2017 va passar a 352.703 euros a l'any següent, on van aconseguir més de 13.000 euros de beneficis.


Comentaris

envia el comentari