Belén Esteban vestida tota de negre amb ulleres de sol

Fracassa una de les majors il·lusions de Belén Esteban: «Està visiblement trista»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha concedit una entrevista a la revista 'Semana'

El 2020 ha estat un any molt complicat per a la majoria dels espanyols. També ha estat així per a Belén Esteban, que ha ofert una entrevista a la revista 'Semana', on ha obert el seu cor i, més sincera que mai, la princesa del poble ha repassat l'any que està a punt d'acabar. A més, la col·laboradora de 'Sálvame' ha parlat dels seus plans per l’any 2021.

Encara que enguany no s'ha casat ni ha pogut ser mare de nou, la col·laboradora televisiva ha valorat el veritablement important de la vida, en un any on molts espanyols han perdut a algun familiar durant aquest any. Belén Esteban ens ha revelat els seus plans de noces amb Miguel Marcos: «No em caso l'any 2021», ha sentenciat.

Belén comptava a casar-se per l'església enguany, però les circumstàncies han provocat que hagi de posposar-se per a temps més benèvols, segurament quan la pandèmia quedi enrere. Cal dir que Miguel i Belén ja es van casar pel civil fa uns anys, però també els feia il·lusió passar per l'altar. Encara que no ho faran en 2021, Belén Esteban no descarta que un altre any pugui casar-se per l'església, ja que segons la princesa del poble, aquest és un somni per al seu marit. «Tinc clar que enguany no serà. Anava a ser al juny, però no podrà ser. Volem que tot estigui bé i sabem que serà impossible», confessa Belén.

«A Miguel li feia molta il·lusió casar-se per l'Església, però ja tindrem temps»

El motiu de l'espera a casar-se per l'església amb Miguel és que Belén vol fer-ho sense restriccions per la pandèmia. La princesa del poble té clar que quan sigui el moment idoni en el qual hi hagi més llibertat i seguretat, sí que podrà celebrar aquestes anhelades noces amb tots els seus familiars i amics pròxims. «Sí, clar que em fa pena, però jo ja estic casada. El que passa és que al meu marit li feia molta il·lusió casar-se per l'Església, però penso que ja tindrem temps. Imagino que al juny tot estarà millor, però preferim esperar per a poder fer-ho com volem».

Va ser a l'octubre de l'any 2019 quan Belén Esteban parlava del seu desig de celebrar unes grans noces per l'església. En aquella època, la madrilenya afirmava que era un dels somnis del seu marit Miguel i que faria tot el possible perquè es podia dur a terme. «Li donaré aquest gust», comentava fa any i mig.
 

Sense data per a les noces de Belén Esteban amb Miguel Marcos

Després del confinament, i en ser Miguel un professional que treballa en una ambulància (una persona de risc)- la parella tan sols podia veure's quan Miguel li portava la compra i la hi deixava a la porta-, van decidir passar per l'altar. La de Sant Blas havia confessat en el seu moment quan es casarien per l'església. Seria en 2021 a l'església del seu poble i sense data fixada perquè «no hem parlat amb el capellà», va dir fa mesos. Finalment, Belén ha confirmat que les noces haurà d'esperar fins a 2022, com a mínim.

D'altra banda, Belén també va parlar a la revista 'Semana' del molt que troba a faltar a la seva mare Carmen. La mare de la princesa del poble viu a Benidorm, i encara que Belén va poder veure-la uns dies durant el passat estiu, des d'aquesta època no ha pogut tornar a veure-la ‘in situ’. Amb les dures restriccions existents a la Comunitat Valenciana, és complicat que la col·laboradora torni a veure a la seva mare en un curt període de temps.