Canales Rivera admet haver ocultat a la seva nòvia un sopar i missatges amb una model

El col·laborador confessa que poden existir missatges compromesos amb la model

El torero Canales Rivera
El torero Canales Rivera, en una imatge d'arxiu. | Telecinco

Canales Rivera va començar la setmana sent la víctima. El seu company Antonio David Flores va decidir fer còmplice a la direcció de 'Sálvame' d'una presumpta infidelitat de Canales a la seva parella amb una altra noia, una model i que a més ha treballat com a col·laboradora de Mediaset. Això va posar a Flores a la picota i alguns dels seus companys van decidir donar-li l'esquena en considerar que estava traint a un company que, a més, hauria començat sent totalment innocent de totes les acusacions que li estaven fent.

Antonio David, a més d'haver venut al seu amic, també hauria intentat exercir com a representant de la presumpta amant, intentant negociar amb la direcció de 'Sálvame' i de 'Sábado Deluxe' «un seguit d'entrevistes i intervencions que servirien per demostrar que entre ella i el torero ha existit algun tipus d'acostament». En un primer moment Flores va intentar defensar-se dient que únicament s'havia limitat a fer la seva feina i que a més, Canales Rivera no era el seu amic i que només són companys de treball.

Canales fa memòria

Ahir els dos col·laboradors es van retrobar i van fer les paus, però això no ha pogut frenar que el programa hagi seguit investigant i que a poc a poc es vagin coneixent noves dades sobre l'amistat entre Canales i Cynthia Martínez.  La model no s'amaga i s'ha ofert a tots els programes de televisió per oferir el seu testimoni i aportar un seguit de proves que poden demostrar que ha tingut alguna cosa amb Canales.

Entre aquestes proves es trobarien vídeos, fotos i uns calçotets del torero que s'hauria deixat aquest després que hagués protagonitzat una trobada d'alt voltatge. Davant d'això, Canales va negar en un primer moment que conegués la model i negava en rotund que hagués sopat amb ella. Avui el seu testimoni ha canviat. El col·laborador ha aconseguit fer memòria i ha recordat perfectament Cynthia Martínez. A més, ha recordat el dia en què van sopar i fins i tot, ha admès que poden existir missatges una mica explícites i que podrien dinamitar del tot la relació de Canales Rivera amb la seva nòvia estable.

Canals Rivera està passant una crisi amb la seva parella estable

Aquest divendres, sabent que avui dissabte Cynthia s'asseurà al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar amb pèls i senyals la seva 'relació' amb Canales Rivera, el torero ha decidit explicar a 'Sálvame' la seva veritat i així intentar frenar el cop sobre tot el que es pugui descobrir. El col·laborador ha modificat la seva versió i ha recordat que sí que coneixia Cynthia i que a més, va sopar amb ella fa algunes setmanes.

Segons ell, ha intentat amagar aquesta trobada perquè en aquest moment estava travessant una crisi amb la seva nòvia i el fet d'admetre que estava sopant amb una model no milloraria per a res la relació entre ells. Canales també ha dit que poden existir certs missatges en to de tonteig, però que és impossible que aquesta pugui aportar roba interior seva per què mai ha estat en un llit amb ella. Serà aquest dissabte a la nit quan coneguem íntegrament el testimoni de la model, que servirà per diluir si realment hi va haver alguna cosa amb el torero i si es pot considerar una infidelitat o bé si només queda com un sopar entre dos coneguts que van compartir taula amb altres persones, anant-se'n després cadascun d'ells cap a casa.

Ara, Canales afirma que torna a estar bé amb la seva nòvia i que tot el que està passant no està danyant per a res el seu romanç. Veurem si això segueix sent així o si bé canvien les tornes i el col·laborador torna a quedar-se solter després que es destapi aquest idil·li amb l'exparticipant de 'Mujeres y hombres y viceversa'. Cynthia també ha estat relacionada en les últimes hores amb Efrén Reyero, l'ex de Marta López.


Comentaris

envia el comentari