Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'

Els problemes entre Ortega Cano i Ana María Aldon no són d'amor, sinó de salut

La col·laboradora de 'Viva la Vida' va mostrar la seva preocupació per l'estat de salut del torer

Els rumors de crisi entre Ortega Cano i Ana María Aldon continuen malgrat l'obstinació dels protagonistes per desmentir-ho.

Els mitjans de comunicació han especulat amb possibles problemes en la parella després de la incorporació de la dissenyadora com a col·laboradora de 'Viva la Vida'.

La suposada crisi matrimonial d'Ana María Aldon i Ortega Cano

La decisió d'Ana María Aldon de continuar la seva carrera televisiva a Telecinco després de la seva participació en l'última edició de 'Supervivientes', on va quedar de semifinalista, podria haver propiciat una crisi en el seu matrimoni amb Ortega Cano.

Es tracta d'una notícia que va saltar a la llum a través de diversos mitjans de comunicació, entre elles la revista 'Diez Minutos' amb una portada especial adreçada al matrimoni.

En l'exclusiva, el conegut paparazzi de Telecinco, Jordi Martín, ha revelat que els problemes econòmics que travessa la parella són els que han motivat a Ana María Aldon a acceptar el treball de Telecinco.

La dissenyadora tindria intenció d'ingressar uns diners extres per ajudar la seva família, que viu en unes condicions molt modestes en un humil barri de Cadis.

«Ana Maria ha decidit treballar a 'Viva la vida' perquè la seva filla viu en una casa prefabricada i la seva mare també necessita ajuda, però Ortega Cano creu que els sortirà car que Ana María estigui a televisió comentant les notícies de cor», assenyalava Jordi Martín.

Ana María Aldon nega la crisi matrimonial, però confirma discrepàncies amb el destre

La notícia que va sortir a la llum públicament va ser confirmada, parcialment, per la mateixa Ana María Aldon al plató de 'Viva la Vida'.

La nova col·laboradora ja comença a donar nous titulars i ha parlat sense embuts de les desavinences que va tenir amb Ortega Cano per la seva nova aventura laboral.

Segons ella mateixa va explicar, el destre tenia por que la seva dona pogués estar sobreexposada i pogués ser atacada davant de les càmeres.

No obstant això, Ana María Aldon se sent molt segura de la seva decisió, de manera que el seu marit ha decidit donar-li suport en la seva nova aventura laboral.

«Jo nego mirant a càmera que he tingut crisi. He pogut tenir diferències d'opinió, però ni una sola discussió», deia de forma contundent.

D'aquesta manera, la col·laboradora ha insistit que el seu matrimoni amb el torer està estable, tot i que ha revelat un nou detall que podria portar nous problemes a la parella.

El problema de salut d'Ortega Cano que preocupa molt a Ana María Aldon

Ana María Aldon ha sorprès els seus companys de 'Viva la Vida' amb una confessió sobre la salut del seu marit, que en els últims anys ha patit diverses xacres de salut.

Segons ha relatat la dissenyadora de moda, el destre va patir una mena de lapsus que va deixar a tota la família molt preocupada. José Ortega Cano va tenir una pèrdua de memòria momentània que, afortunadament, va ser un episodi aïllat que no ha tornat a passar.

No obstant això, Ana María Aldon ha assenyalat que no van dubtar a demanar cita amb el metge i realitzar alguns controls rutinaris que van sortir bé.

Tot i la relativa calma, l'ensurt ha estat molt gran per a la col·laboradora, que ja s'ha hagut d'enfrontar als recents problemes de salut de dos éssers estimats: la seva mare i el seu germà, que va patir un ictus el passat mes d'octubre.

Ana María Aldon es manté atenta a qualsevol problema de salut que pugui patir el seu marit, a qui ha volgut enviar un missatge d'afecte en la seva última intervenció a 'Viva la Vida'. «Gràcies pel teu suport. Dir-te que t'estimo molt», li va dir al torer des del plató

D'aquesta manera, a jutjar per les declaracions dels protagonistes, podem assegurar que els problemes entre Ortega Cano i Ana María Aldon no són d'amor, sinó de salut.