Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

Anabel Pantoja confessa el motiu pel qual encara no ha tornat a plató de 'Sálvame'

Els directors del programa van parlar ahir amb ella per convèncer-la que tornés com més aviat

Els vespres de 'Sálvame' a Telecinco amaguen una gran incògnita i que haurà de resoldre en els pròxims dies. Durant la quarantena molts dels col·laboradors van deixar d'assistir al seu lloc de treball, ja que els seus delicats estats de salut o el fet de conviure amb persones de risc dificultaven que poguessin desenvolupar la seva funció en els platós de Telecinco sense exposar-se al virus. Altres col·laboradors com Kiko Hernández, van decidir fer una quarantena voluntària per no exposar-se al coronavirus. Davant d'això, el programa va haver de recórrer a alguns col·laboradors menys habituals per poder mantenir el programa en antena, encara que ja no comptessin amb els seus rostres més habituals.

Alguns dels que van estar de sort i van veure com se'ls convocava amb certa freqüència estava Carolina Sobe, Míriam Saavedra o Raquel Mosquera, aquesta última com recurrent de l'espai i que va poder amortitzar totes i cadascuna de les seves aparicions en televisió. Alhora, el programa va començar a incorporar connexions des de les cases dels col·laboradors habituals, en les quals opinaven sobre els temes d'actualitat o fins i tot, realitzaven seccions que es van idear durant la pandèmia.

Una d'aquestes col·laboradores va ser Anabel Pantoja que es connectava un cop per setmana per realitzar una sessió d'esport amb els seus companys i, a més, també intervenia des del menjador de la seva llar opinant sobre temes relacionats amb la família. En el moment en què les restriccions van començar a relaxar-se, els col·laboradors van anar tornant a plató excepte una, la mateixa Anabel i que va anar endarrerint la tornada al seu lloc treball presencial.

En un primer moment la tertuliana es justificava i assegurava que no viatjava fins a Madrid per culpa de la lesió que tenia en una de les cames, que l'impedia poder-se moure i fer esforços. Ara, la seva cama ja està pràcticament recuperada i per aquest motiu Carlota Corredera ha volgut preguntar-li una cosa molt seriosament a la seva companya. Quan penses tornar?

Anabel assegura tenir por de parlar de la seva família

La col·laboradora ha respost amb molta sinceritat a la presentadora, confessant que li causa autèntic pànic parlar de la seva família a la televisió. Sobretot, l'aterra el fet de pensar el que podrien dir-li els seus companys cada cop que intentin defensar a la seva tieta Isabel Pantoja o al seu cosí Kiko Rivera. La veritat és que les seves pors tenen base, ja que recordem que la jove és una de les col·laboradores que més li costa dir la seva dins de la tertúlia del programa, a causa dels pals a la roda que li posen alguns col·laboradors com Kiko MatamorosKiko Hernández i que sempre intenten frenar-la a l'hora d'expressar-se.

A més, la mateixa Anabel afirmava que ahir va estar parlant amb un dels directors del programa i en aquesta trucada se li va demanar a Anabel que tornés a plató per poder defensar tots els temes que envolten a la seva família. Aquesta de nou va tornar a demanar temps per poder preparar-se i segons sembla, els seus caps van tornar a dir-li que sí, però amb una data a l'horitzó: la fi de les festes nadalenques.

Per la seva banda, Carlota Corredera ha volgut animar a la seva companya i recordar-li que ella no té cap mena de culpa sobre tot el que està passant al seu entorn, recordant-li que ella és col·laboradora del programa i que se la necessita per poder aportar comentaris sobre els molts temes que es tracten en les tardes de Telecinco. Aquest comentari ha emocionat molt a la mateixa protagonista i no ha pogut contenir les llàgrimes.

Per la seva banda, altres col·laboradors també li han demanat que torni i que es torni a integrar les dinàmiques del programa. Recordem que en les últimes setmanes Anabel ha protagonitzat grans baralles amb alguns dels seus companys i que això li comportarà haver d'enfrontar-se a ells a la seva tornada. Veurem si a l'inici del 2021 es converteix en la tornada de la tertuliana al seu lloc de treball.