YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isabel Pantoja podria rebre l'estocada final de l'any molt aviat: Telecinco es prepara

Kiko Rivera prepara la seva bomba pel pròxim 22 de desembre

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
La pròxima cançó de Kiko Rivera veurà la llum el 22 de desembre | Instagram @riverakiko

Un nou capítol s'obrirà pròximament en el cas 'Cantora'. Serà el pròxim 22 de desembre amb l'estrena del nou single de Kiko Rivera, 'Cicatrices', un títol que ja és tota una declaració d'intencions per part del dj.

Kiko Rivera continua en plena guerra contra la seva mare, a la qual ja es planteja asseure en el banc dels acusats. Mentre el procés judicial segueix el seu curs, el dj comença a treballar en nous projectes professionals que podrien suposar novetats dins de conflicte 'Cantora'.

És el cas de l'últim single que traurà el cantant després del seu fitxatge per Universal, la mateixa casa discogràfica en la qual treballava la seva mare Isabel Pantoja.

El nou single de Kiko Rivera, dirigit a Isabel Pantoja?

El dia triat per la bomba és aquest 22 de desembre, segons va revelar en exclusiva Daniel Carande a 'esRadio'. Aquest dia sortirà la cançó i també el videoclip, que segons ha anunciat el mateix Kiko Rivera ja està gravat.

Sota el títol 'Cicatrices', la cançó podria estar repleta de missatges ocults cap a Isabel Pantoja; missatges que amb tota seguretat intentaran ser desxifrats pels fans de l'artista i les revistes del cor.

Una molt bona relació entre Kiko Rivera i Universal

Segons han revelat els col·laboradors del programa en exclusiva, aquest fitxatge va ser percebut per la cançonetista com una punyalada del seu fill, ja que els seus dos projectes amb Universal han quedat aparcats després del baix rendiment de l'últim.

 

Mentrestant, el seu fill Kiko Rivera ha signat un important contracte de representació amb Universal, que ja li ha encarregat diversos singles a l'artista.

Segons revelaven en 'Es la mañana de Federico', «Kiko Rivera ha fitxat per a gravar cançons, però també perquè Universal li representi en els 'bolos' de concerts i discoteques», per la qual cosa cal esperar una llarga i fructífera relació laboral entre ells.

A més, van indicar que el responsable d'aquest contracte hauria estat el mateix Narciso Rebollo, responsable a Espanya de la signatura i marit d'Eugenia Martínez de Irujo, que és l'ex parella del germà de Kiko, Fran Rivera.

Cronologia de la guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera

La relació d'Isabel PantojaKiko Rivera està més trencada que mai. Mare i fill travessen una complicada situació des que el mes d'octubre passat el dj es va asseure a 'Sábado Deluxe'.

En Telecinco, el germà d'Isa P es va obrir en canal i va confessar certes qüestions, com la seva addicció a les drogues i la seva depressió arran de la pandèmia, que no van agradar res a la cançonetista, conscient que el seu fill estava traient els seus draps bruts en la televisió.

A partir d'aquí, tots els conflictes que es van anar succeint van augmentar la bretxa entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, especialment després de la participació d'aquest en l'especial sobre l'herència del seu pare, Paquirri.

 

En 'Cantora, la herencia envenenada' es van destapar els detalls més foscos de l'herència del torero, però també es va confirmar la ruptura entre mare i fill. «M'avergonyeixo del cognom Pantoja. Ja que em va dir un dia la meva mare que jo no era Rivera, sinó Pantoja, ara ha arribat el moment de ser Rivera», assegurava el dj enfonsant a la seva mare en directe.

 

Kiko Rivera va confirmar en el plató de Telecinco la teoria dels seus germans majors, Cayetano i Francisco Rivera, que porten anys lluitant per recuperar els béns que el seu pare els va deixar en herència. Segons aquestes acusacions, Isabel Pantoja hauria amagat els béns del torero mort, els quals hauria denunciat per robatori per a no retornar-los-hi als fills del seu exmarit.

 

«En l'escala de valors de la meva mare està abans els diners que els seus fills, està encegada i té un problema. M'han enganyat i m'han robat sabent el que estaven fent des que tenia dos anys. No podré perdonar a la meva mare i el meu pare des d'on estigui, tampoc», deia el dj molt dolgut.

 

Potser aquestes declaracions de Kiko Rivera tornen a cobrar sentit en l'últim single de l'artista, on traurà tot el dolor que porta dins.


Comentaris

envia el comentari