Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera inicia la guerra contra la seva pròpia mare de la manera més contundent

El fill de la Pantoja no vol ocultar més els seus sentiments

Dissabte passat Kiko Rivera es va asseure gairebé per sorpresa a ‘Sábado Deluxe' per a confessar que estava passant per un dels pitjors moments de la seva vida. El fill d'Isabel Pantoja va reconèixer el seu flirteig amb una noia i també la seva mala situació anímica fruit de tots els seus problemes econòmics.

Tant Kiko Rivera com Irene Rosales han confirmat que la seva economia no està passant per un bon moment, fruit del confinament que ha deixat pràcticament sense treball a Kiko Rivera. El DJ en l'actualitat està iniciant molts projectes per a intentar treure a la seva família cap endavant. Des de reptes punxant música fins a gravar-se mentre juga a videojocs.

Les paraules d'Isabel Pantoja

La vida del fill d'Isabel Pantoja està travessant un dur sot. Ell mateix va confessar a ‘Sábado Deluxe' que havia perdut les ganes per fer coses que abans feia, que a penes s'arreglava i que ja no era el mateix d'abans. Per sort ha confessat que ha pogut superar les seves addiccions amb les drogues. Durant la seva entrevista, la seva mare va trucar en directe al programa per a donar-li tots els ànims possibles.

Realment Isabel Pantoja es va sorprendre molt, ja que en cap moment es podria haver imaginat el turment pel qual el seu fill està passant. «Jo no sabia que estaves així de malament. M'acabo d'assabentar de tot ara», va dir la cançonetista en directe.

«Hi havia falta de comunicació amb mi, pensava que era per falta de temps de vosaltres, pel treball, nens i tot el que comporta una llar… Necessito sentir-te diàriament, no he pogut perquè tu estaves en les teves coses. Mai en la teva vida estaràs en el sòl, res més que quan et toqui. Mentre tingui la teva mare vida, la teva dona que sent adoració per tu i una família que ens morim per tu, no estaràs en el sòl, no t'hem deixat només mai», va dir Pantoja de manera molt contundent.

L'artista va treure el seu costat de mare protectora per a ajudar al seu fill, encara que també li va reprendre per no saber res del que li passava. «Demà agafo el cotxe i et faig els petons més grans del món, tu ja has demanat perdó. Mai deixaré que estiguis en el sòl ni trist. No t'ho permetré, no tens dret, et fas mal i a les persones que et volem, ens fas sofrir», va resoldre Isabel Pantoja.

Kiko Rivera arremet contra la seva mare

Però atenció perquè Kiko Rivera ha tornat a les xarxes socials amb més força que mai i amb un missatge molt contundent contra la seva mare. Mai s'ha vist alguna cosa així per part del DJ, que sempre ha parlat maravelles de la seva progenitora. 

«Les paraules se les emporta el vent… 3 dies i encara continuo esperant que vinguis a fer-me un petó. A qui no li agradi la veritat que no la llegeixi…. Aquí segueixo jo amb la meva dona i les meves filles», ha comentat l'artista en una publicació d'Instagram en el que és una clara indirecta a la seva mare que pel que sembla encara no ha anat a veure-li.