Iñaki Urdagarin i la infanta Cristina amb el seu fill Pablo i Claire Liebaert passejant per Vitòria, Dia de Nadal de 2019

El fill d'Urdangarin, semiconfinat a BCN en un pis de luxe: 350 m² i jardí

El jove entrena amb el Barça d'Handbol i resideix molt a prop d'on van viure els seus pares a Pedralbes

Pablo Urdangarin, el fill d'Iñaki i la infanta Cristina, fa la seva vida a Barcelona. El segon fill de la filla del rei emèrit viu molt a prop d'on van viure Iñaki i Cristina durant molts anys, al Palauet de Pedralbes, residència que van adquirir poc després de casar-se. Ara, Pablo està semiconfinat, ja que el Barça d'Handbol, club on juga, va detectar tres casos positius per Covid-19 entre els membres de la plantilla. 

Es preveu, però, que aviat torni a la normalitat, tal com va informar el club. Els equips formatius, que inclouen categories infantils i juvenil, no poden seguir amb els entrenaments per culpa de les noves restriccions de la Generalitat. No es permeten les competicions de base, i per això estan tots 'semiconfinats' sense entrenaments fins a nou avís.

Pablo acudia gairebé diàriament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper fins a la detecció dels casos positius que ha frenat l'activitat del club en sec. Ara, el jove podrà centrar-se, almenys durant aquests dies, en acudir als cursos de negocis a l'European University i, evidentment, per a estar amb els seus pares. Fa poc, el jove es va deixar veure entrant i sortint de casa seva, on, a més, hi havia dos escoltes el passat diumenge, 18 d'octubre, a primera hora del matí.

Pablo freqüenta la mateixa zona on va créixer i acut a casa d'uns amics íntims de la família sovint. De fet, ha arribat a penjar fins i tot la samarreta del Barça al seu balcó. Ara, els seus pares han viatjat per visitar-lo a la ciutat comtal. L'any 2006 van comprar el palauet després de casar-se i vendre el primer pis que tenien per poder fer front a les noves despeses. l'operació va aparèixer als mitjans immediatament, ja que, conjuntament amb el garatge i el traster, es va incloure al sumari del cas Nóos. Aleshores els escoltes de la parella vivien als mateixos baixos de l'edifici.

Un luxós pis a Pedralbes

El pis on viu és d'uns 350 metres quadrats, situat en un edifici de cinc plantes i dos apartaments en cadascuna. Tenen jardí però sense piscina. L'habitatge està situat en una zona de Pedralbes tranquil·la i cèntrica, molt propera a la seu principal d'Esade, el Liceu Francès i el Club de Tenis Barcelona.