Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Isabel Pantoja confirma que passa 'olímpicament' d'Asraf després d'un últim lleig

La 'tonadillera' suma un enemic més

Isabel Pantoja segueix sent la gran protagonista de l'any pel que fa a la premsa de cor. La 'tonadillera' segueix guardant silenci després tot l'escàndol de l'herència de Paquirri.

Molts creien que el major enemic de la cantant de 'Marinero de luces' era Kiko Rivera. No obstant això després de diverses setmanes sembla que a l'artista li ha sortit un nou arxienemic. Es tracta d'Asraf Beno, el nuvi de la seva filla.

Asraf i Isa Pantoja han protagonitzat diverses desavinences a 'La casa fuerte'. El model ha explicat en diverses vegades les difícils situacions que ha viscut a Cantora. Asraf ha explicat que no li agrada com Isabel Pantoja l'ha tractat.

A part de tot això, molts han qüestionat a l'ex concursant de 'Gran Hermano VIP', ja que no ha tractat del tot bé a la seva promesa. Pot ser que el casament que tantes ganes tenien de celebrar no es dugui a terme.

El model ha volgut deixar clar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que no anirà a passar la nit de Nadal a Cantora. No obstant això, Chabelita sí que anirà a veure la seva mare després d'estar amb el seu fill Albertito.

Isa Pantoja està entre l'espasa i la paret, ja que si deixa al seu noi sol, aquest li hopodria recriminar en el futur. Durant el seu concurs a 'La casa fuerte', Asraf ha tingut diverses actuacions lletges amb la seva promesa.

El que està molt clar és que Asraf no trepitjarà Cantora en el que queda d'any. Caldrà veure que passa en els pròxims dies sobre aquest front obert entre Isabel Pantoja i el seu gendre.

Asraf va acudir a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per parlar sobre aquest tema. Precisament el presentador, Jesús Vázquez tenia un missatge important per a donar. El presentador gallec ha rebut un afectuós missatge en directe.

Isabel Pantoja no vol rebre ni una salutació al seu gendre

Cal recordar que tots dos han coincidit a 'Idol Kids', programa en què la 'tonadillera' ha exercit de jurat. Després de veure com Jesús Vázquez ha rebut aquest missatge molts esperaven que Isabel enviés una salutació al seu gendre.

Doncs per la desgràcia d'Asraf Beno això no ha estat així. Per aquest motiu tot fa indicar que la relació entre ella i el nuvi de la seva filla també està trencada.

«Espero que no li senti malament a Isabel. Tenim un xat tots els de 'Idol Kids' i ens escrivíem amb molta assiduïtat. Des que va passar el de Kiko, ella va deixar d'escriure. No escrivia a ningú... Em van dir que estava pitjor que mai, però l'altre dia va escriure i ens va fer moltíssima il·lusió a tots. Jo crec que això vol dir que s'està recuperant una mica», va dir en directe el presentador de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Asraf no ha volgut aprofundir més en la ferida i en el programa voler enviar una disculpa pública a tota la família de la seva xicota. «Em cau la cara de vergonya després del que vaig dir. Aquell dia va parlar la rancúnia, ara vull retractar-me i demanar perdó», va dir el jove.

El Nadal a Cantora

És clar que encara que s'acabi l'any, Cantora seguirà sent el lloc més comentat a la premsa del cor. Isabel Pantoja passarà Nadal amb la seva mare, doña Ana, i també al costat del seu germà Agustín.

Ara falta saber si finalment Chabelita passarà allà totes les festes o si només anirà de visita. Mentrestant, Asraf Beno es quedarà sol o aprofitarà per estar amb la família, ja que després de sortir de 'La casa fuerte' encara no ha pogut passar temps amb ells.