Kiko Rivera posa del revés Instagram amb una foto a la banyera

El fill d'Isabel Pantoja ha revolucionat les xarxes socials

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ha revolucionat les xarxes socials | Instagram @riverakiko

La polèmica entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera segueix ben encesa. Ja fa mesos que mare i fill no es parlen, i sembla que anirà per llarg. Kiko està molt enfadat amb la seva mare per tot el que ha anat descobrint aquests últims mesos. Recordem que el dia 2 d'agost, Kiko Rivera va trobar a Cantora una habitació amb tots els objectes i vestits del seu pare quan, sorprenentment, fa uns anys Isabel Pantoja havia denunciat el robatori d'aquests béns de Paquirri. 

La polèmica entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera

La guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja va començar el 2 d'agost, però l'artista també està enfadat pel menyspreu que li ha fet la seva mare.  El DJ ha utilitzat el seu compte oficial d'Instagram per fer comentaris sobre la polèmica amb la seva mare. De fet, fa diverses setmanes li va retreure que després de confessar la seva depressió, Isabel Pantoja no va tenir cap mostra d'afecte amb ell. 

En tot aquest període, l'artista ha aconseguit arribar al milió de seguidors a Instagram, una xifra molt elevada i a l'abast de molt pocs. El DJ ara es dedica plenament a les seves xarxes socials, on mostra la seva vida. A més, Kiko Rivera s'ha sumat a la moda del Twich, la nova plataforma on emet directes diàriament. Per celebrar tots els seus èxits, ha publicat una imatge que ha cridat molt l'atenció.

Probablement és la publicació que més enrenou ha causat, ja que Kiko Rivera no sol publicar aquest tipus d'imatges. L'artista ha sorprès a tots els usuaris amb un posat en el qual apareix gairebé nu a la seva banyera. No ha tingut cap pudor a mostrar-se tal com és. «Faré de la meva vida una matemàtica, sumaré alegries, restaré dolor, dividiré penes i faré l'amor», ha escrit l'artista al peu de foto de la imatge. 

Ningú s'ho esperava. La gran majoria d'usuaris han quedat sorpresos per aquesta fotografia que ja acumula milers i milers de 'likes'. Un dels objectius del fill d'Isabel Pantoja és créixer i tenir popularitat a les xarxes socials.

La imatge que ha revolucionat les xarxes socials

En la imatge apareix el germà de Chabelita en la seva banyera envoltat d'escuma. Sembla que la vida de l'artista va recobrant el seu camí.  A causa de la pandèmia, els seus bolos s'han truncat per complet, i és per això que ha hagut de reinventar-se amb l'ajuda de les xarxes socials.

Actualment, Kiko Rivera emet cada dia contingut a les seves xarxes, la gran majoria sobre videojocs. Amb aquesta imatge ha demostrat una vegada més que tot el que faci a les xarxes socials és motiu de notícia. Sens dubte Kiko Rivera és una de les persones més influents.

Ara bé, què farà Kiko Rivera aquestes Festes de Nadal? Tot apunta que passarà les festes amb la seva dona, Irene Rosales, i els seus fills. És evident que no aniran a Cantora. No obstant això, la filla d'Isabel Pantoja sí que anirà a veure a la seva mare quan surti del concurs 'La Casa Fuerte'. 


Comentaris

envia el comentari