Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Es filtren per error els dos últims participants de l'especial de 'La última cena'

Els dos lluitaran per guanyar la primera de les edicions especials de 'La última cena' i que s'emetran durant aquestes festes

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Es filtren per error els dos últims participants de l'especial de 'La última cena' | GTRES

Fa uns dies Telecinco anunciava una notícia que ja circulava per les xarxes, però que necessitava una confirmació oficial perquè els espectadors ho poguessin donar per bo. Durant la primera fase de la pandèmia, Telecinco i la productora de 'Sálvame' van inventar-se un programa que s'emetia en 'prime-time', i que posava a prova els col·laboradors del programa a través dels fogons d'una cuina, en els que havien de demostrar la seva millor versió culinària.

El programa, 'La última cena', amb uns recursos molt mínims, va aconseguir convertir-se en una de les grans apostes de la cadena i el que havien de ser només uns especials, va acabar sent un programa habitual a la graella, afegint més i més entregues per delit dels seguidors.

Quan la primera edició del programa va acabar, a 'Sálvame' es va confirmar que la cadena havia comprat una segona temporada, però aquesta no ha arribat fins ara, que s'ha confirmat que s'han preparat dos especials nadalencs i que s'emetran al llarg d'aquestes festes.

El primer d'ells està previst per a la nit de Nadal i l'altre per Cap d'Any. En aquests, els col·laboradors exerciran com a comensals, però els cuiners no seran ells, ja que en aquesta ocasió i per donar-li un empaquetatge més nadalenc, s'ha apostat per contractar famosos que exerciran com a xefs del programa.

La primera de les dues parelles confirmades pel primer programa la conformaran María del Monte i la presentadora de 'Mediaset', Toñi Moreno. Ambdues s'han anat confirmant al llarg de la setmana, però faltava saber amb quina altra parella competirien, una cosa que s'ha emès avui en una promoció televisiva i que s'entén com un error, ja que encara cap dels programes de la cadena havia informat sobre aquesta segona parella.

Paz Padilla i Santiago Segura donen el salt als fogons

En aquest vídeo, i que ha corregut com la pólvora, es pot veure a Toñi Moreno fent equip amb María del Monte, les dues lluint un davantal verd i amb dos clars adversaris, aquests representats amb un davantal de color vermell.

I aquests no són altres que Paz Padilla i Santiago Segura. La primera és habitual d'aquest plató com a presentadora de la versió de les tardes i de màxima actualitat, ja que aquest any, per desgràcia, ha perdut el seu marit, un motiu que la va mantenir allunyada del mitjà durant mesos i rebent durant aquest temps l'afecte de tots els seus companys.

D'altra banda, Santiago Segura accepta aquest repte i, encara que sembli un personatge molt allunyat de la línia de Telecinco i 'Sálvame', aquest acostuma a visitar tots els Nadals el programa per fer balanç de l'any i, de pas, fer créixer les seves arques en aquests dies tan assenyalats.

En aquesta ocasió, la productora li ha ofert formar part d'aquest especial, permetent així treure la seva cara més divertida, i que segur ens regalarà grans moments la nit de Nadal. Ara, faltarà saber quines dues parelles competiran per Cap d'Any.

Per entendre aquests fitxatges és important que recordem que en aquests dos especials les parelles no van juntes, i que cadascuna tindrà una resolució pròpia. A diferència de la primera temporada, hi haurà dues parelles per programa i que competiran.  En aquest mateix dia es coneixerà la que guanya, sense haver d'anar a una gran final com la que es va fer anteriorment i que va encarar a Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez amb Víctor Sandoval i Terelu Campos.

També, a diferència d'altres ocasions en què els col·laboradors sí que han sopat en directe amb els espectadors de la cadena, en aquesta ocasió els dos especials han sigut gravats. Així, gràcies a les gravacions prèvies, els seus protagonistes podran estar a casa per aquestes festes, en un any que ha estat carregat d'absències i de grans problemes en els nuclis familiars.