Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon

L'última polèmica d'una col·laboradora de Telecinco: pregunta a Christian Gálvez un tema delicat

La col·laboradora està debutant aquests dies al plató de 'Viva la vida'

Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon
Ana María Aldón no ha començat amb bon peu 'Viva la vida' | GTRES

Ana María Aldón està debutant aquests dies com a col·laboradora de 'Viva la vida'. La dona de José Ortega Cano va decidir acceptar l'oferta de la productora del programa, després de meditar durant un temps, acceptant per seguir avançant en la seva carrera televisiva i també, tenir així l'oportunitat d'ajudar a la seva família amb una economia pròpia i que li aportarà totes i cadascuna de les seves col·laboracions en el programa d'Emma García.

El seu sou i, segons expliquem fa poc, rondarà els 500 euros per aparició, donant una mitjana de 2.000 euros al mes, si comptem que acudirà un cop per setmana al programa de Telecinco. La seva arribada al programa ha aixecat un gran enrenou, ja que molts mitjans creuen que Aldón pot haver acceptat aquest treball perquè el seu matrimoni amb el torero Ortega Cano podria no estar passant el seu millor moment. Per tant, això li permetria tenir ingressos, allunyats de l'economia compartida que puguin tenir.  No obstant això, aquesta dada ha estat desmentida pel matrimoni i, a més, la mateixa Ana María ha recordat que aquest mateix any ha estat a 'Supervivientes' i que per aquest motiu té diners propis suficients per poder viure.

Ara, la col·laboradora ha de demostrar la seva vàlua per seguir estant en el programa a llarg termini. Recordem que a principis de temporada el programa va anunciar a so de bombo i platerets la incorporació de Karelys Rodríguez, presumpta amiga íntima de Cayetano Rivera i que va acceptar ser entrevistada a canvi que la fitxessin. El programa va cedir, però les habilitats de la jove davant de càmera era tan escasses que en poques setmanes van liquidar les col·laboracions que tenien signades i ja mai més va tornar a aparèixer a la pantalla. Avui, Ana María Aldón, en el seu afany de ser productiva per al programa, ha participat en una entrevista que s'ha realitzat a Christian Gálvez.

Aquest acudia al programa per promocionar les campanades que presentarà amb Sandra Barneda el pròxim 31 de desembre i també, els seus projectes personals i que està duent a terme tot i totes les restriccions.  Entre aquests es troben un nou llibre, una obra de teatre i un programa de televisió que s'està preparant per 'Mediaset'. La col·laboradora s'ha llançat amb una pregunta molt atrevida i li ha preguntat al presentador quan procrearia amb la seva dona Almudena Cid, dient que els hi sortirien uns fills perfectes. El que no sap Aldón és que aquest tema ha estat sempre un tabú per al matrimoni.

Almudena Cid va arribar a tenir malsons per culpa de la maternitat

L'any 2018, la dona de Christian Gálvez, Almudena Cid, va visitar aquest mateix plató i li va confessar a Toñi Moreno que l'havia passat molt malament amb el tema de la maternitat. La gimnasta va explicar que tant ella com el seu marit estaven rebent molta pressió social perquè es convertissin en pares, una pressió que els va acabar passant factura i que, a més en el seu cas, es va acabar convertint en el motiu que no li deixava dormir.

Davant la pregunta d'Ana Maria, Christian Gálvez ha respost amb un somriure dient que era molt atrevida per ser la nova. Alhora, recordava que això és una decisió de dues persones i que tant ell com Almudena havien acordat fer-ho quan això no afectés les seves carreres professionals, unes carreres que estan al punt àlgid i que fa que la parella encara no pensi, si més no, a curt termini en convertir-se en pares.

D'altra banda, Gálvez no ha volgut donar moltes dades sobre el seu nou programa de televisió, només ha pogut transcendir una dada. Kiko Matamoros li ha dit que li agradaria que s'emetés de vuit a nou de la tarda perquè així es torni a escurçar 'Sálvame', però el presentador s'ha mullat i ha dit que segurament no sigui en aquesta franja, deixant clar que serà una cosa molt diferent i que res té a veure amb 'Pasapalabra' o 'El estirón'.