Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban revela en directe el motiu real del seu distanciament amb Terelu

La de Paracuellos s'ha sincerat recentment a 'Sábado Deluxe' sobre la seva relació amb la col·laboradora

La relació de Belén Esteban i Terelu Campos no travessa el seu millor moment. Les dues col·laboradores de Telecinco van ser grans amigues en el passat, però fa ja un temps que estan distanciades.

Terelu Campos ha estat a l'ull de l'huracà durant aquests últims mesos, un temps on han sortit a la llum tots els conflictes de la filla de María Teresa Campos amb els seus excompanys de 'Sálvame'. I és que, segons ella mateixa ha revelat, la seva relació amb ells és pràcticament nul·la.

La mala relació de Terelu Campos amb els seus excompanys de 'Sálvame'

La mateixa filla de la matriarca del clan Campos ha reconegut que gairebé dos anys després de la seva sortida del programa de Telecinco només manté relació amb una de les col·laboradores. Es tracta d'una confessió que ha fet la mateixa Terelu Campos als seus companys de 'Viva la vida', on actualment treballa, als qui ha explicat que només manté amistat amb Mila Ximénez.

La malaltia de la col·laboradora de 'Sálvame', que lluita contra un càncer de pulmó des del passat estiu, les ha unit encara més. Les amigues fan plans juntes sempre que poden, fins i tot hem pogut veure a Terelu Campos acompanyar Mila Ximénez a algunes de les seves cites mèdiques.

L'amistat entre les dues col·laboradores no només ha estat latent a través de Terelu Campos, sinó també a través de la mateixa Mila Ximénez, que ha tingut paraules molt boniques cap a la seva amiga. «Ella i jo parlem el mateix llenguatge ara, em sento molt protegida per ella i de vegades quan torno a casa em sento malament per no haver-la defensat prou en el programa», reconeixia Mila Ximénez fa algun temps.

La relació actual de Belén Esteban i Terelu Campos

Actualment, Terelu Campos només manté relació amb Mila Ximénez, deixant enrere grans amistats de la seva etapa a 'Sálvame'. Una d'aquestes és el cas de Belén Esteban, que va mantenir una estreta relació amb la filla de María Teresa Campos que, avui dia, està trencada.

La de Paracuellos s'ha sincerat recentment a 'Sábado Deluxe' sobre la seva relació amb Terelu Campos, i ha explicat els motius del seu distanciament. La distància ha fet que la relació es debiliti, però no ha fet que l'afecte desaparegui. Malgrat els últims conflictes sorgits entre elles, Belén Esteban ha volgut enviar un bonic missatge a la seva amiga.

«Estem distanciades perquè.... La vida et porta per altres costats. És veritat que no tenim tant contacte, però estimo molt a Terelu, amb mi s'ha portat bé», ha reconegut Belén Esteban amb sinceritat davant els seus companys de Telecinco.

L'enuig de Belén Esteban amb Terelu Campos

Aquestes últimes paraules han contrastat enormement amb altres que recentment ha pronunciat la mateixa Belén Esteban, en mostrar-se molt molesta amb Terelu per carregar contra els seus companys de treball i el seu ex programa. «Té nassos, per no dir una altra cosa. Perquè no ens pot posar a tots en el mateix sac. Em sembla molt injusta», havia dit en aquell temps Belén Esteban.

Tot i l'afecte, la col·laboradora de Telecinco no accepta certes actituds de la seva excompanya, a la qual ha retret pel seu comportament. «A vegades l'agafaria i la mataria, quan diu que parlem al programa... Parlem igual que a 'Viva la Vida', és el mateix», advertia la de Paracuellos en la seva última intervenció a 'Sábado Deluxe'.

A més, la col·laboradora de 'Sálvame' també s'ha mostrat molesta per les últimes paraules de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, ja que la 'influencer' es va molestar amb unes paraules de la col·laboradora i no va dubtar a carregar contra ella en directe a través d'un missatge que Belén Esteban va titllar «d'inapropiat».