Hugo Castejón protagonitza una forta discussió amb ‘El Cejas’

Els dos concursants de la setena edició de ‘GH VIP’ van enfrontar-se després que el cantant assegurés que tothom està en contra seva a favor de Mila Ximénez

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Hugo Castejón s'enfronta a 'El Cejas' a 'GH VIP 7' | Redacció

 

L’entrada d'Hugo Castejón a ‘GH VIP’ ha generat polèmica des del primer moment en què ha trepitjat la casa de Gaudalix. Ara mateix el cantant d’Oviedo es troba en una situació delicada, ja que va ser nominat amb 19 punts i és molt possible que sigui expulsat del concurs. A més a més, la seva discussió amb Mila Ximénez, la qual va provocar un atac d’ansietat en la col·laboradora, ha fet que tots els seus companys s’hagin posicionat en la seva contra. ‘El Cejas’, uns dels qui va assistir a Ximénez, ha protagonitzat una forta discussió amb el cantant fruit del seu disgust amb les tasques domèstiques.

Hugo Castejón i ‘El Cejas’ s’enfronten a ‘GH VIP’

Així doncs, la polèmica entre ambdós concursants va iniciar-se quan ‘El Cejas’ li va recriminar al seu company que no s’estava encarregant de les tasques domèstiques que li havien estat demanades pel líder de la casa. La resposta d’Hugo Castejón va ser previsible, i va atacar el físic i l’edat del jove influencer: «Escolta’m amb les orelles i amb el nas. Torna a l’escola».

Davant d’aquesta discussió, Nuria va afanyar-se a defensar ‘El Cejas’ i va criticar les dures paraules de Castejón: «Potser té més cap que tu». No obstant això, l’exparella de Miriam Saavedra estava disposat a continuar parlant contra ‘El Cejas’: «Estic tan tranquil i apareix aquest noi per recriminar-me coses: el dels plats que si jo era burro o què, que si no havia fet una tasca. Quan Dinio sap que m’he proposat fer les tasques».

Semblava que el cantant no volia posar fi a la discussió, i va afegir el següent: «Estic rebent moltes agressions. Jo el que no vull fer és mirar cap avall i deixar que em peguin clatellots». Tanmateix, Hugo Castejón va referir-se a les seves discussions amb Mila Ximenez, i va assegurar que hi ha «molt llepaculs» i que «és més fàcil posar-se al costat d’una tia que és ‘emperadriu’ de la casa per gràcia divina».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari