Hugo Castejón al plató de 'Gran Hermano VIP'

Hugo Castejón vulnera les normes de 'Gran Hermano VIP' i fa brotar a Adara

El concursant ha estat recriminat ràpidament per Carlos Sobera, el presentador del programa

'Gran Hermano VIP' ha programat una gala dedicada a ajustar els conflictes del passat entre tots els concursants de l'edició. A poc a poc han anat desfilant antics concursants per parlar amb les finalistes, però com era d'esperar,  la visita d'Hugo Castejón ha estat la més conflictiva de totes. Cal recordar que el cantant té guerres obertes amb totes les finalistes, sent un dels concursants amb més enemics dins d'aquesta edició del reality.

El moment més esperat ha estat quan el concursant s'ha retrobat amb la que havia sigut la seva millor amiga dins del concurs, Adara Molinero. El retrobament ha estat de tot menys amistós i Castejón ha fet quelcom que els espectadors del programa no han passat per alt.

La norma que ha vulnerat Hugo

El cara a cara entre Hugo i Adara ha mantingut un to elevat, però el plat fort ha arribat quan Hugo ha decidit fer ús d'informació de l'exterior, dient-li a Adara que s'havia carregat la seva família. Això no ha agradat a la concursant i l'ha titllat de poca vergonya. Seguidament, Carlos Sobera, ha aturat a l'ex concursant i li ha demanat que se centrés a aquell moment i a coses que haguessin passat dins del concurs, deixant de banda tot allò que vingués de l'exterior. Els dos components del cara a cara han acabat la conversa per no signar la pau.

També et pot interessar...