Ibai Llanos en un plató de televisió

Ibai Llanos i el gran gest amb una de les treballadores que té a casa

Ibai ha explicat l'anècdota als seus seguidors de Twitch

Ibai Llanos ha revolucionat les xarxes socials amb un gest molt bonic que ha tingut amb la seva treballadora de la llar.

Es tracta d'un detall molt emotiu que ha traspassat fronteres i serveix per a posar de manifest la gran humanitat de l'streamer basc. Un jove que ha conquistat els seus seguidors al peculiar sentit de l'humor, el gran carisma i la naturalitat que el caracteritzen.

El conegut creador de continguts ha tornat a demostrar que l'èxit no se li ha pujat al cap. El jove nascut a Bilbao no s'oblida de les seves arrels humils i segueix demostrant la gran empatia que té cap als altres.

Tot i que els seus directes a Twitch ara tenen moltíssima repercussió a tot el món, Ibai és fidel als seus principis. Utilitza el seu canal per a explicar històries del seu dia a dia i aprofita la seva influència per a promoure bons valors entre els més joves.

«Nois, el que hem aconseguit avui és increïble. Us ho vull explicar perquè crec que és bastant bonic. No vull explicar aquesta història per quedar com a bona persona ni res d'això. L'explico aquí a Twitch, que estem en família», advertia Llanos abans de començar a explicar l'emotiva anècdota.

L'aplaudit gest d'Ibai Llanos amb una treballadora de la llar que té a casa

Sense intenció d'aconseguir cap reconeixement per això, Ibai ha volgut compartir a través de Twitch la història de Karen, una dona humil que treballa a casa seva.

«Nosaltres treballem amb tres noies que són increïbles; són les persones que més ens ajuden a casa. Part de l'equip de neteja i part de cuina», començava dient Llanos en el directe.

Cal recordar que l'streamer viu amb altres youtubers en una mansió que tenen llogada per 15.000 euros al mes als afores de Barcelona. Un enorme habitatge de luxe que ja va ser propietat del futbolista Samuel Eto'o i que té totes les comoditats.

«Per què tenim equip de neteja? Ens evita molts conflictes entre nosaltres, i hi ha moltes zones comunes que s'han de netejar. A més nosaltres treballem junts, del mateix, a la mateixa plataforma, ens repartim els diners... És comprensible. La cuina exactament igual, perquè cadascun tenim la nostra dieta», seguia explicant per posar en context la història.

Segons ha relatat, una de les tres empleades que tenen a casa és una hondurenya que ja fa molts anys que viu i treballa a Espanya.

Tot i això, Karen no estava travessant una bona situació econòmica, per la qual cosa Llanos no va dubtar a ajudar-la i pagar-li el lloguer d'un pis.

«Nosaltres sempre intentem tractar-les el millor possible, no només pel que fa a les condicions sinó també al tracte. Ella tenia problemes per a pagar el pis i jo li vaig pagar el lloguer de gener a desembre, perquè tenia un problema al ser d'Hondures», assegurava el jove.

Ibai Llanos, emocionat davant el retrobament familiar més esperat

No obstant això, aquest no va ser l'únic gran gest que va tenir el streamer amb Karen. La dona té tres fills que viuen a Hondures i que feia tres anys que no veien la seva mare a causa de la dificultat i l'elevat cost dels viatges.

«Pel que sembla, és molt car sortir de Llatinoamèrica. Ella té tres fills, així que és una barbaritat el que li costaria portar-los aquí», assenyalava el basc.

Davant d'aquesta situació, Ibai i els seus companys de casa van decidir fer a la seva treballadora el millor regal possible: una visita dels seus tres fills.

«Els tres fills de Karen portaven des de març intentant venir i avui finalment han vingut des d'Hondures. M'han passat un vídeo de com els ha rebut, i la veritat és que és bastant emotiu. Mai havien pogut venir i els ho hem pogut pagar nosaltres, i crec que és un gran gest», explicava Ibai molt content i emocionat.