Casillas no s'ho creu: el gest que pot perjudicar el seu futur

L'exfutbolista no està gens d'acord amb la decisió presa

Iker Casillas
Casillas pot veure perillar la seva candidatura a president de la Real Federació Espanyola de Futbol | Europa Press

Iker Casillas anunciava fa unes setmanes que es presentava a les eleccions per ser president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Una decisió que també implica el seu retorn a Espanya al costat de la seva dona, Sara Carbonero, i dels seus dos fills, Martín i Lucas, deixant enrere Oporto, l'equip on ha estat jugant com a porter fins fa poc. L'ex del Madrid està molt il·lusionat amb aquest projecte i fins i tot ja ha començat a establir contactes per intentar aconseguir persones que li donin suport per ocupar aquest important càrrec esportiu.

No obstant això, Casillas acaba de rebre una mala notícia relacionada amb aquest nou projecte. La Secretaria d'Estat per l'Esport, Irene Lozano, ha decidit avançar les eleccions, a petició del candidat i actual president de la RFEF, Luis Rubiales, un fet que no ha agradat a Iker. Així doncs, les eleccions se celebraran abans de l'Eurocopa, just durant la primera quinzena de juny.

Una decisió que podria perjudicar el porter

Aquesta decisió no ha estat del grat de l'exfutbolista espanyol perquè encara no ha aconseguit tot el suport que esperava quelcom que podria perjudicar-lo. Però això no és tot i és que la casa portuguesa de Casillas ha estat registrada per les autoritats com a part d'una batuda policial contra el frau fiscal, un altre fet que sense dubte pot resultar molt poc beneficiós per a la seva candidatura.

Avui Casillas i Lozano s'han trobat per poder abordar l'avenç electoral. Una reunió on s'han exposat els arguments que han portat al canvi de data i malgrat reconèixer que el perjudica notablement, Casillas ha decidit tirar endavant la seva candidatura.


Comentaris

envia el comentari