YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les filles de María Teresa Campos, enfrontades per Bigote Arrocet

Terelu i Carmen comparteixen opinions molt oposades

Imatge d'arxiu de María Teresa Campos
Les dues filles de María Teresa Campos podrien estar enfrontades per culpa de Bigote Arrocet | Cedida

Després de la recent ruptura entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet, semblava que la tranquil·litat havia arribat al 'clan de las Campos' però lluny de la realitat, un nou conflicte s'ha obert pas i, en aquest cas, afecta la mateixa família. Les filles de María Teresa es mostren molt diferents a l'hora de parlar de la separació de la seva mare. De fet, existeixen diverses discrepàncies entre Terelu i Carmen respecte a Bigote Arrocet.

Terelu i Carmen, enfrontades

Terelu sempre ha parlat bé d'ell i fins i tot ha arribat a defensar-lo en moltes ocasions sense culpar-lo mai per res: «Jo em poso al lloc d'Edmundo i que s'hagi acabat aquesta relació no significa que es pugui dir qualsevol cosa sobre ell» va comentar la col·laboradora a 'Viva la vida'. La mare d'Alejandra Rubio afegia que «no alimentaré res d'això».

D'altra banda, Carmen Borrego defensa tot el contrari d'allò que diu la seva germana. L'altra filla de María Teresa es mostra combatent i ha arribat a atacar directament a Edmundo amb un to molt agressiu: «Si arribo a tenir al davant Edmundo, el mato» deia en ser preguntada per la forma que va tenir Arrocet de posar punt final a la relació.

Les opinions oposades que comparteixen les dues germanes són les que han portat a crear un nou conflicte pel qual la seva mare no està disposada a passar i molt menys ara que continua destrossada mentre intenta refer-se de la ruptura. María Teresa no ha obert boca, de moment, però mentrestant les seves filles continuen parlant a 'Viva a vida' on cada cop es fa més evident la tensió que existeix entre elles i que porta a pensar que es podria deixar de parlar.


Comentaris

envia el comentari