Iker Casillas

Iker Casillas fa un canvi radical després de sortir a la llum el seu últim secret

Iker Casillas ja no ho nega

Últimament, Iker Casillas es veu embolicat en moltes polèmiques a causa de les coses que diu. Aquesta vegada també és així, ja que s'ha convertit en notícia per no negar una cosa que els espectadors creien que negaria rotundament.

I no, no parlem de les paraules que Iker li va dedicar a Piqué a la xerrada amb el 'streamer' Ibai Llanos. Recordem que li va anomenar «nen total i imbècil». Aquesta vegada parlem d'unes declaracions noves del futbolista d'ahir a la nit.

Iker Casillas no ha negat els nous rumors amb què el relacionen

Si Casillas no tenia prou després de les paraules que li va dedicar al català, va tornar a crear polèmica amb unes paraules dites a 'Socialité'. Iker no va negar en cap moment els rumors que li assenyalava el periodista amb què l'involucren actualment.

Muntatge amb les fotos d'Iker Casillas i d'Ana Quiles
Ana Quiles, la periodista esportiva, podria ser la nova il·lusió d'Iker Casillas. | Catalunya Diari

Així, el reporter li preguntava directament pels rumors que hi havia sobre una possible relació amb la periodista esportiva Ana Quiles. La seva resposta va ser clara: «Gràcies per preocupar-te per mi, però com comprendràs no parlaré res referit a la meva persona». D'aquesta manera, Iker Casillas no ha negat aquest rumor. Llavors, potser és cert?

El que sí que és cert és que des de la seva separació amb Sara Carbonero el març del 2021, a Iker Casillas se l'ha relacionat amb moltes dones. Però altres vegades, el porter ha negat aquestes informacions, com va fer l'any passat quan el va relacionar amb María José Camacho, exfutbolista.

«No hi ha cap nova il·lusió! El que sí n'hi ha és una nova invenció. Quina manera de muntar-se una història… De bojos!», escrivia Iker Casillas. A aquest tuit de l'agost passat l'acompanyava una notícia de la revista ¡Hola! amb el següent titular: «Iker Casillas: Descobrim la seva nova il·lusió».

D'aquesta manera, Iker Casillas sí que va negar l'estiu passat els rumors d'una possible relació amb María José Camacho. Just el que no ha fet ara en ser relacionat amb la periodista esportiva Ana Quiles, i diuen que qui calla, consent… Potser és la nova manera d'Iker Casillas de dir que té una nova il·lusió.

D'aquí va sorgir el rumor d'Iker Casillas amb aquesta periodista esportiva

Però d'on sorgeixen aquests rumors? Tot va començar el darrer desembre, quan Ana Quiles va entrevistar Iker Casillas amb motiu del Mundial. Entre tots dos es va veure molta complicitat i els rumors van començar a sorgir amb facilitat.

«Un campió del món com Iker Casillas sap què hi ha darrere de cada equip. Analitzem els quatre finalistes del Mundial i per què és tan important guanyar una vegada que s'arriba a la final», va escriure la periodista al peu de text de la publicació.

Després del vídeo de l'entrevista, hi ha una altra publicació amb una foto de tots dos posant amb una pilota de futbol on es mostren molt contents i somrients. «Queden pocs dies per a la final del Mundial i ha estat un plaer poder entrevistar el campió del món Iker Casillas per analitzar aquest darrer tram del torneig».

«Campió del món», així es refereix la periodista a Iker Casillas. Des de llavors, a tots dos se'ls ha pogut veure a diferents llocs junts. Així ho va publicar 'Socialité' a principis de febrer.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!