Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil

Iker Casillas confirma la informació que tant de mal li va fer a Sara Carbonero

Iker sap que a ella li faran mal les seves paraules

Iker Casillas no acostuma a donar detalls sobre la seva vida privada, encara menys sobre episodis de la seva vida que prefereix oblidar. L'exmarit de Sara Carbonero va fer fa pocs dies una excepció i va parlar sobre una cosa que va fer mal, i molt, a la periodista. Iker s'ha mostrat sincer i no ha amagat el que va aprendre d'aquella vivència.

Es compleixen quatre anys d'una data difícil d'oblidar per al que va ser capità de la Selecció Espanyola, Iker Casillas. El madrileny ha concedit una entrevista al canal de Youtube d'Idoven. Es tracta d'una empresa que treballa en la detecció i la medicina de precisió amb intel·ligència artificial per a la cardiologia.

Foto d'Iker Casillas
Iker Casillas ha recordat un episodi complicat de la seva vida | GTRES

Casillas ha recordat com va viure l'infart agut que va patir durant un entrenament mentre jugava al Porto. Va ser l'1 de maig del 2019 quan l'esportista va començar a sentir-se indisposat i no podia respirar amb normalitat. En un primer moment, Casillas el va atribuir a la seva al·lèrgia a les gramínies, però va trigar poc a adonar-se que era una altra cosa.

Casillas ha donat detalls de l'infart que va patir fa quatre anys

«Recordo caure a terra, estar buscant que m'entrés aquesta via d'oxigen que no arribava», ha explicat. Iker ha reconegut que el diagnòstic el va agafar totalment per sorpresa, «no m'ho podia creure», apunta.

«Estàs fent esport, portes una vida sana, et sents bé, fort, et sorprèn que aquell dolor que tenia al pit, que era un dolor força agut, jo em recaragolava», conclou. Iker ha destacat la rapidesa amb què va actuar en aquell moment el doctor que el va tractar. Immediatament el van traslladar de la Ciutat esportiva del Porto, on es trobava, a l'hospital.

Foto d'Iker Casillas.
Iker Casillas ha parlat sobre l'infart que va patir fa quatre anys | GTRES

Aquesta malaltia li ha servit per conèixer de prop el que comporten els problemes cardiovasculars. Ara, passat el temps, Casillas reconeix tenir molta més informació, ell és conscient que «hi ha moltes persones intentant ajudar per prevenir aquest tipus de problemes», ha reflexionat.

Un contratemps que, només 20 dies abans de fer els 38 anys, el va obligar a acomiadar-se definitivament de la seva carrera esportiva. Un parell d'anys després, i després dels problemes de salut que també van colpejar Sara, la parella va posar punt final a la seva relació. Iker i Sara es van dir adeu després d'11 anys junts i dos fills en comú, pels quals avui mantenen bona relació.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero van trencar la seva relació dos anys després de l'incident | GTRES

Iker va ser premiat pel seu rendiment i capacitat

Poc després de patir l'infart, Idoven va concedir a l'esportista un guardó pel rendiment i la capacitat per seguir endavant. El porter ha volgut agrair aquest reconeixement amb la seva presència a aquest canal de YouTube i ha insistit en la importància de la prevenció. «Que no passem de la salut perquè és el nostre bé més preuat, hi ha d'haver revisions de tota mena», ha manifestat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Iker, malgrat l'ensurt inicial, assegura que se sent afortunat perquè l'infart que va patir va tenir un desenllaç positiu. Ara, la seva intenció és conscienciar de la importància de la prevenció. Tant és així que Iker va decidir vincular-se a Idoven com a inversor en una startup de cardiologia esportiva a distància.

Un projecte amb què Casillas inicia el seu vincle amb empreses tecnològiques. «Tots els esportistes, sense importar el nivell, estem exposats a patir lesions i problemes mèdics, incloent-hi problemes cardíacs. Estic convençut que aportar el meu granet de sorra ajudant el teixit empresarial espanyol i, en concret, la salut i l'esport, és un valor segur», expressava Iker.