Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero i Iker Casillas

Iker Casillas envia el missatge que no agradarà al xicot de Sara Carbonero

Iker Casillas s'ha pronunciat sobre les últimes notícies de la seva ex

Iker Casillas va deixar la relació amb Sara Carbonero a principis d'aquest any. Una notícia que va sacsejar la premsa del cor, ja que tots dos havien estat referents com a parella al nostre país. Ningú no s'imaginava que el seu amor pogués acabar.

La periodista i el porter s'han donat suport sempre l'un a l'altre. Tots recordem quan al mundial de futbol de Sud-àfrica, Iker Casillas li feia un petó davant de les càmeres a la seva xicota. Després d'allò, ja en coneixem la història. Iker Casillas i Sara van tenir fills, se'n van anar a Porto per la feina de l'exporter i les seves vides van quedar entre Portugal i Espanya.

Tanmateix, va passar una cosa que va quedar per sempre marcada a la vida de la parella: a la comunicadora li van diagnosticar un càncer d'ovari. Aquesta notícia que va sacsejar el rumb de la seva vida ara ho ha tornat a fer. Sara Carbonero va ser operada d'urgència a l'hospital Clínic de la Universitat de Navarra.

La periodista acaba d'aparèixer a les xarxes socials per donar l'última notícia del seu estat. I també ho ha fet Iker Casillas. L'exporter està passant uns moments molt durs, preocupat per l'estat de la seva exdona. Iker Casillas està furiós amb la premsa rosa i la difusió que s'està fent d'aquest darrer succés. Així que ha volgut enviar un missatge a través del seu perfil de Twitter per mostrar la seva disconformitat.

Primer pla d'Iker Casillas
Iker Casillas està fart de la premsa. | Catalunya Diari

Iker Casillas fart de la cobertura mediàtica

«La carrera per donar la notícia. La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut. La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut i no pensar en l'implicat. La carrera per amollar la p*ta notícia i no reparar el mal que fan també al seu entorn. Lamentable. LA NOTÍCIA», escrivia.

Tot va començar quan la revista Lecturas va fer el primer pas per informar d'això que li va passar a la presentadora d'Europa FM. Segons aquest mitjà, la presentadora se sotmetia a una revisió rutinària, però l'equip mèdic va valorar que alguna cosa no estava anant bé. Així que van decidir sotmetre-la a una operació de manera gairebé imminent.

La publicació revelava que Iker Casillas estava meditant deixar el seu compromís professional a Qatar com a comentarista per a l'equip de RTVE, un projecte pel qual estava molt il·lusionat l'exjugador del Reial Madrid.

Segons ell, el seu propòsit era fer-se càrrec dels nens mentre que la mare se sotmetia a les proves mèdiques necessàries. No obstant això, tots dos van arribar a la conclusió que el millor era continuar amb total normalitat. Per això, Iker Casillas s'ha quedat al mundial per donar veu als comentaris dels partits de la selecció espanyola. Els seus fills Martín i Lucas s'han quedat amb la germana i la mare de Sara. Tant elles com la seva íntima amiga Isabel Jiménez han estat molt atentes al benestar de la periodista.

Encara no s'han revelat gaires detalls d'aquesta operació, però sembla que té a veure amb el càncer d'ovaris que li van diagnosticar fa tres anys.