Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xisca Perelló amb cara de patiment

Xisca Perelló comprova que la seva relació amb Rafa Nadal ja no és la d'abans

Xisca confirma que tot ha canviat des que va arribar el bebè

Xisca Perelló està vivint una de les seves millors etapes després de donar a llum el seu primer fill. El darrer 8 d'octubre Rafa Nadal es va convertir en pare per primera vegada després d'uns mesos agònics. L'embaràs de la seva dona va experimentar alguns problemes les últimes setmanes, per la qual cosa va haver de romandre ingressada.

Afortunadament, el part va anar d'allò més bé i mare i fill es trobaven en perfectes condicions. Després d'abandonar l'hospital, els pares primerencs s'han d'acostumar a aquesta nova situació que ja ha començat a canviar certes coses. La més cridanera és que la relació que el tennista té amb la premsa i que ha deixat Xisca molt sorpresa.

Xisca Perelló al·lucina amb el canvi de Nadal

Xisca Perelló sempre s'ha caracteritzat per ser una noia tímida que no ha eclipsat mai la carrera professional de Rafa. Malgrat que no ha faltat a cap de les seves competicions, la jove ha optat per estar en segon pla i passar desapercebuda a les grades. Una actitud que també compartia amb Nadal, qui sempre ha procurat mantenir la seva vida personal tan privada com sigui possible.

Tothom coneix els seus èxits professionals, però no és així amb la part més íntima de la seva vida. Per això ens vam sorprendre quan va confirmar en una roda de premsa que es convertiria en pare. «Si tot va bé, sí, seré pare», així confirmava els rumors que durant dies ja circulaven per la premsa.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló sap que el seu marit ha canviat després de ser pare. | Europa Press

Tanmateix, ningú no s'esperava que després de les declaracions hi hagués un canvi notable en l'actitud del tennista. Sempre han volgut mantenir en secret les qüestions de la seva vida privada, però anunciava la bona nova mantenint-se fidel a la seva postura. «No parlo de la meva vida personal, ja que estic prou exposat a la meva vida professional», ha manifestat.

Així es va mantenir fins que Rafael va venir al món. No va haver posat de la parella davant de l'hospital i només la revista Semana va aconseguir captar les primeres fotos dels pares primerencs. Tot i això, la felicitat ha fet que Xisca comprengui la necessitat del seu marit de parlar sobre la seva faceta com a pare.

La primera vegada que va esmentar el seu fill va ser al seu primer campionat després de l'arribada del bebè. Va confessar com li resultava de dur separar-se'n, però va celebrar poder veure'l per videotrucada. «Puc veure el petit totes les vegades que vulgui, es fa menys dur», va revelar obertament.

Xisca Perelló confirma que ha canviat

Xisca Perelló ha estat de les primeres a confirmar el canvi notable que ha experimentat el seu marit després de l'arribada del petit Rafael. El tennista fins i tot es va atrevir a fer broma amb la premsa sobre el fet que és «difícil interactuar amb un bebè», cosa que va provocar algunes rialles.

A més, Xisca i la resta de la família han estat testimonis directes d'aquest nou Rafa, que no és el mateix des que és pare. «S'ha notat molt, la paternitat li ha canviat prou, està tot el dia molt atent al telèfon. Amb la premsa s'haurà adonat que li ve de gust parlar en un moment donat i explicar algun detall». De fet, ha arribat a confessar haver passat «moments complicats a l'embaràs de la meva dona».

Tanmateix, no només Nadal ha vist la seva vida de cap per avall, la seva dona Xisca també ha patit una metamorfosi positiva. «Tots dos han experimentat una sensació meravellosa que els ha canviat la vida», assenyalen. Sens dubte, la parella travessa el seu moment més dolç, orgullosos de la família que han creat i de què gaudeixen al màxim.