Anabel Pantoja i la seva mare

Mercedes, la mare d'Anabel Pantoja que es va divorciar de Bernardo de la pitjor manera

Anabel Pantoja no oblida com va ser de traumàtica la seva separació

Anabel Pantoja va haver d'enfrontar-se al seu dia a la complicada separació dels seus pares. No van acabar tan bé com ella hauria volgut. Tot i que mai no va descuidar el seu pare, sempre va estar molt a prop de la seva mare Mercedes Bernal.

Durant molt de temps, va haver de dividir-se i complir amb les seves obligacions com a filla. De fet, fa uns mesos, tots dos van tenir seriosos problemes de salut i allò va suposar un seriós contratemps per a la 'influencer'. Va haver de treure forces d'on no n'hi havia per suportar aquell moment tan delicat.

Anabel procurava passar tant de temps com fos possible amb ells. Tot i que va estar una època residint a les Canàries, i més recentment a Madrid, eren habituals els seus viatges a Sevilla. Es preocupava i estava molt pendent de tots dos.

La relació entre els seus pares va durar força anys, però va finalitzar d'una manera abrupta. Alguns mitjans asseguraven que van estar anys sense tenir relació. No semblaven tenir una relació gaire cordial.

Però, durant la seva estada a Supervivientes va demanar a Mercedes que cuidés el seu pare. En una de les comunicacions que va mantenir amb la seva mare, ella va intentar calmar-la des d'Espanya. Li va fer saber que Bernardo estava ben cuidat i que no li faltava res.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja va viure moments complicats al costat dels seus pares. | Telecinco
 

Era una de les grans preocupacions de la col·laboradora de televisió. Va voler marxar a Hondures deixant-lo a les millors mans. Era conscient que el seu estat de salut era força delicat i necessitava determinades atencions.

Mercedes intentava assabentar-se de quin era el seu estat, encara que ja no tingués relació amb Bernardo. Tot plegat pensant en el benestar de la seva filla. Ja tenia assumit des de feia molt de temps que no es tornarien a reconciliar.

Anabel Pantoja s'ha vist desbordada moltes vegades per la situació, sobretot amb l'estat del seu pare. Al llarg de l'últim any ha estat ingressat a l'hospital diverses vegades. Això la va obligar a alterar els seus plans diverses vegades.

Sempre que els seus compromisos laborals li ho permetien, tornava a la seva terra per estar al seu costat. I així deixava constància d'això a les seves xarxes socials. Això sí, tampoc no es va deslliurar de les crítiques per part dels seus companys.

Més d'un li va recriminar que estigués de viatge o fins i tot treballant i s'oblidés de Bernardo. Ella sempre va assegurar que si no deixava la seva feina era perquè necessitava els diners. D'aquesta manera, podria fer front a les despeses que comportava el fet de tenir cura del seu pare.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i la seva mare, Mercedes Bernal.
Mercedes ha estat el gran suport d'Anabel Pantoja en els últims mesos. | CatalunyaDiari
 

En algun moment es va mostrar cansada d'aquests comentaris tan negatius. Deixaven entreveure que no es preocupava per ell quan en realitat això no era cert.

Anabel Pantoja va estar amb el seu pare

Anabel Pantoja va rebre fa uns dies una trucada advertint-la del delicat estat de salut de Bernardo. Ella va fer ràpidament les maletes i va marxar cap a Sevilla, on es va poder acomiadar d'ell. Al costat de la 'influencer' també han estat els seus oncles Isabel, Juan i Agustín.

Va trobar a faltar els seus cosins Kiko i Isa, però possiblement durant les pròximes hores es trobarà amb ells. De moment, ja li han transmès els condols en privat.

En aquests instants tan durs, segurament no li faltarà l'afecte de Mercedes. Sempre ha defensat la seva filla als platós i ha donat la cara per ella en les situacions més adverses. És una cosa que ha valorat molt la concursant de Supervivientes.

Anabel Pantoja s'acomiadarà durant les pròximes hores de Bernardo i ho farà acompanyada pels seus familiars. També voldran acompanyar-la molts dels seus amics, conscients de la gran tristesa que l'envolta.