Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco amb Fidel Albiac

Fidel Albiac revela els plans que té amb Rocío Carrasco

Fidel Albiac, assenyalat després que hagin sortit a la llum les seves intencions

Fidel Albiac ha tornat a ser assenyalat per l'oncle de la seva dona, com qui s'amaga després de la reaparició de Rocío. Amador continua entestat a acusar el sevillà d'estar darrere i de moure els fils de la seva neboda per venjar-se de la família. Una manera més de menysprear les capacitats de la filla de 'La Más Grande', a qui no considera capacitada de fer allò que ha fet.

Fidel sempre ha estat a l'ombra de la seva dona i això és el que ha fet que els seus enemics el critiquin i el qüestionin per la seva imatge pública. Sabent que Albiac no parlarà, fan servir la mateixa estratègia que han fet servir durant anys amb Rocío.

Ara, l'exmarit de Rosa Benito ha fet un pas més i ha revelat l'acord a què hauria arribat el matrimoni amb els directius de Telecinco.

Fidel Albiac, assenyalat de nou

Fidel Albiac sempre ha estat l'enemic a abatre de la família Mohedano. L'advocat és l'únic que ha estat al costat de Rocío i ha lluitat amb ella contra les injustícies. El seu suport va ser fonamental perquè la filla de la de Chipiona decidís explicar la seva història, deixant en evidència tot el clan.

Conscient que amb la nova Rocío no poden, Amador ha carregat directament contra la persona que més estima la seva neboda. Així doncs, des que es van estrenar els dos documentals, Fidel s'ha convertit en la diana del germà de Rocío Jurado.

Fidel Albiac
Fidel Albiac torna a ser assenyalat per la família de la seva dona. | GTRES
 

«Li ha prohibit a la meva neboda que parli amb nosaltres», va explicar l'exmarit de Rosa Benito en un canal de YouTube, com si Rocío no hagués fet públic el seu desig de no mantenir contacte amb ningú de la família. Però Amador fa un pas més enllà i reitera que Fidel s'ha aprofitat de la filla de la seva germana per marcar certes directrius.

Entre elles, demanar als directius de Telecinco que no es tregui cap informació que deixi Albiac en mal lloc. Una informació que tingui a veure amb el passat i que podria mostrar la veritable cara de l'andalús.

«Ell ha pogut trucar a algun directiu dient que és el marit de Rocío Carrasco, com que té suports, s'envalenteix», ha comentat. «Sempre ha estat així d'atrevit», va afegir. Una hipòtesi que no se sap d'on la treu Amador, però amb què revela el pla del matrimoni.

Fidel Albiac «és dels que prometen»

Fidel Albiac no sempre va gaudir de l'antipatia de la família Mohedano. En els anys de bonança del clan, el sevillà va ser acollit de bon grat, fins que 'La Más Grande' va morir. Va ser llavors quan l'exguàrdia civil va tornar a dins de l'entorn de Rocío i va fer que tothom carregués contra Fidel.

Un discurs que tots es van aprendre rigorosament i que repetien sense parar per assenyalar Albiac com «la mà negra». Insisteixen que Rocío viu manipulada per ell i que tot el que fa o diu surt de la ment de l'advocat.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Amador diu que Fidel Albiac manipula la seva neboda. | GTRES
 

«Té poder de convicció per a algunes ments», va comentar Amador, deixant caure la seva manera de manipular Rocío. «Ell és dels que prometen, promet coses que després no les pot fer», ha afegit.

El germà de la de Chipiona s'atreveix fins i tot a assenyalar-lo com el principal culpable que la filla de 'La Más Grande' no tingui relació amb els seus fills. Després de revelar tota la trama del clan Mohedano, el malestar del pare de Chayo és molt gran. Tant que s'estaria plantejant emprendre accions legals quan pugui.

«Tinc un odi per dins que ningú s'ho pot imaginar, un sentiment que no he tingut mai a la meva vida», confessava. «Si tingués diners, posaria demandes per tot, jo tinc els meus apunts i les meves coses, si en algun moment puc, és clar que demandaré», sentenciava.