Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Shakira i Gerard Piqué.

Asseguren que Gerard Piqué ja ha pres la decisió que l'apropa novament a Shakira

Gerard Piqué, cada vegada més a prop de marxar a Miami

Sembla que, tot i els mesos que va durar la negociació per l'acord de la custòdia dels dos fills que Shakira i Gerard Piqué tenen en comú, l'exblaugrana hauria acceptat finalment les condicions de la cantant.

Així i tot, el fet de deixar marxar els nens a viure amb la seva mare als Estats Units no li ha estat gens fàcil. I és que està previst que Milan i Sasha se'n vagin amb la seva mare després de les festes de Nadal.

Tanmateix, Piqué ha pres una decisió d'última hora que podria canviar del tot la seva relació amb la colombiana. Ha decidit anar-se'n a viure a la mateixa ciutat on té previst instal·lar-se la seva ex.

Gerard Piqué també comença de zero a Miami

I és que Shakira no serà l'única que començarà de zero en aquesta ciutat de Florida. També ho farà la seva exparella. Així ho ha decidit l'exjugador del Barça, després d'arribar a la conclusió que es tracta d'una manera d'estar el més a prop possible dels nens.

Piqué i Shakira
Gerard Piqué se'n va a viure a prop de Shakira. | EP

Segons una informació en exclusiva de Miquel Valls a Cuatro al día, Gerard Piqué estaria buscant per la zona de Brickell, a Miami, un apartament de luxe on viure amb els seus fills els deu dies al mes que té per gaudir d'ells, segons l'acord que va signar amb Shakira.

Es tracta d'un edifici exclusiu que compta amb grans comoditats, com un gimnàs o un spa. A més, estaria situat a només vint minuts de la casa on Shakira té previst mudar-se i que va adquirir l'any 2001.

La mansió de l'artista es tracta d'una construcció de dues plantes de gairebé 2.000 metres quadrats que ha estat renovada i que també compta amb grans luxes.

D'aquesta manera, Piqué, amb l'habitatge que té previst comprar, no es quedaria enrere i oferiria als seus fills el millor perquè gaudeixin dels dies que els pertoqui estar amb el seu pare.

D'altra banda, per poder-hi anar a viure, i amb la intenció que li donin el visat, Piqué estaria pendent, també, de buscar feina. Així doncs, sembla que alguna possibilitat d'anar a l'Inter de Miami com a tècnic. I és que el català manté una relació d'amistat amb el director d'aquest club, un motiu que fa que cada cop sigui més a prop de marxar als Estats Units