Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja

El fill secret de Bernardo Pantoja que ara ja té nom i cognoms

Bernardo Pantoja reconeixia el seu suposat fill abans de morir

Bernardo Pantoja ha mort als 69 anys després d'una llarga malaltia. Tanmateix, certs aspectes de la seva vida han quedat al punt de mira.

Molt s'especulava sobre el suposat fill secret del germà d'Isabel Pantoja, que hauria tingut abans de casar-se amb Merchi, mare Anabel Pantoja .

Un jove anomenat Luís nascut fa 37 anys, i que segons comenten, hauria mantingut una bona relació amb el pare.

«Ell també ha tingut dubtes i ha preguntat a la seva mare. Fins on jo sé té intenció de fer unes proves d'ADN per saber si Bernardo és el seu pare o no», informaven.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja, el pare d'Anabel Pantoja | Europa Press

El més fort és que Anabel no coneixia ni tan sols de l'existència d'aquest suposat germà fins fa tot just un any.

De fet, ella es negava a acceptar-ho en un primer moment, negant-se a parlar del tema. «Jo no sé si el meu pare va tenir o no una relació amb la mare de 'Pinocho', però... això t'assegura tenir un fill?», sentenciava molesta.

La Pantojita assegurava no voler saber res del tema, ja que no els preguntava als pares sobre les relacions anteriors.

«Els meus pares es van separar quan jo tenia 5 anys», remarcava. «Jo no pregunto als meus pares amb qui van estar abans de casar-se».

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Fotografia de Bernardo Pantoja sortint de l'ambulància en una llitera | Europa Press
Fotografia de Bernardo Pantoja sortint de l'ambulància en una llitera | Europa Press

Un simple rumor que circulava per Sevilla i que s'acabava convertint en una realitat. «Sempre s'ha rumorejat que Bernardo Pantoja podria tenir un fill secret», revelaven sobre això.

De fet, a Luís «sempre se li ha fet la broma a Sevilla de 'has quedat amb el teu cosí' o 'veuràs a  la teva germana' quan ha vist Kiko Rivera o Anabel Pantoja».

El fill secret de Bernardo Pantoja que sortia a la llum fa tot just un any

A més, la cosa no es quedaria aquí, ja que segons sembla 'Pinocho', tal com es donava a conèixer a la televisió, era molt amic de Kiko Rivera.

Almenys, fins que decidia trair-lo públicament, oferint-se fins i tot a protagonitzar un Deluxe.

Pel que sembla, 'Pinocho' estava cansat de les badades del Dj i volia explicar tot el que havia viscut al seu costat.

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.

Era el mateix Bernardo qui decidia posar fi a les especulacions i reconeixia el seu fill. «El considero el meu fill, encara que és més filla Anabel perquè he tingut més tracte», explicava sobre Luís.

A més, aclaria la decisió de no donar-li els cognoms, ja que així ho havia acordat amb la seva mare.

Mentre que, per part seva, el jove també va voler aclarir els dubtes sobre els seus orígens. «Això que ha tret Bernardo no sé per què el va treure», deia sorprès amb l'actitud del seu suposat pare.

«M'ho heu atribuït a mi i això em supera. Tinc la meva família, tinc la meva feina i no vull estar en el tema ficat. Sigui cert o no, això es queda per a mi i per a ell», deixava clar.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Fotografia de Bernardo Pantoja i Junco durant la presentació de la gira 'Así soy yo' a Sevilla | GTRES

D'altra banda, hi ha familiars de Bernardo que insistien que tota aquesta història era una mentida. Aquest és el cas de Magdalena, germana de la morta Donya Ana, mare d'Isabel Pantoja.

«He parlat amb el meu nebot Bernardo aquest matí per preguntar-li això de Pinotxo. M'ha dit que tant de bo tingués un fill, que l'única filla que té és Anabel…», assenyalava sobre això.

«M'ha dit que tant de bo el tingués, que si el tingués no ho deixaria tirat». A més, insistien que a Luís «l'anomenen 'Pinocho' per com és de mentider. Un cop va veure Bernardo una mica perjudicat i de seguida va trucar a la premsa perquè el fotografiessin».