Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos

Pablo Motos, assenyalat per Irene Montero i Podemos

Pablo ha rebut una dura acusació per part de la ministra

Pablo Motos s'ha quedat de pedra en veure la darrera acusació pública que ha rebut. Aquesta vegada el presentador de televisió s'ha guanyat una nova enemiga: Irene Montero.

Fa uns quants dies, el Ministeri d'Igualtat va estrenar el seu últim anunci de televisió pensat per atacar d'arrel la violència masclista. Hi apareixen diverses situacions que, segons els encarregats de la campanya, les dones hem d'afrontar dia a dia. 

Una d'aquestes imatges fa referència a una situació que Pablo Motos va viure fa uns anys quan li feia una pregunta a la seva convidada: «Utilitza roba interior 'sexy' o còmoda?». Llavors, la convidada mira directament a la càmera i diu que «si jo fos un home, ell no m'hauria fet aquesta pregunta». Aquesta escena va passar en realitat i Pablo Motos va ser qui va formular aquesta pregunta a Elsa Pataky fa sis anys.

Per això, el conductor de El Hormiguero no ha volgut deixar passar l'ocasió per respondre públicament a l'atac que ha rebut per part d'Irene Montero, del seu partit i del Ministeri d'Igualtat.

Primer pla d'Irene Montero
Irene Montero acusa Pablo Motos de ser masclista. | GTRES

Pablo Motos es defensa davant les acusacions

Pablo Motos no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de defensar el seu honor davant de tota l'audiència d'Antena 3. Després del dur atac que ha rebut per part de la ministra, aquest dijous 24 de novembre, el presentador ha decidit respondre-li públicament. «Avui començarem la tertúlia d'una manera diferent», ha començat explicant el de Requena abans d'assegurar que «no utilitzo mai el micròfon per a una cosa personal».

«Com sabeu, des d'aquest programa hem criticat molt durament la llei de 'només sí és sí' i el Ministeri d'Igualtat s'ha gastat més d'un milió d'euros de diners públics per fer una campanya de televisió per anomenar-me masclista. Ja sé que és una vulgaritat, però a mi m'han fet un anunci a la tele», ha explicat Pablo Motos als seus companys de plató, que s'han quedat sense paraules en conèixer aquesta notícia.

Foto de Pablo Motos
Pablo Motos: el protagonista de l'última campanya d'Irene Montero. | Atresmedia

L'humorista ha assegurat que «gastar-se més d'un milió d'euros dels espanyols, estant el país com està, és indecent», però confessa que «té la seva part divertida». A continuació, el presentador ha mostrat alguns dels titulars que han sortit a la premsa, on l'anomenen masclista. «Igualtat envia un anunci usant frases de ElXokas o Pablo Motos per a una campanya en contra de la violència masclista», es pot llegir, per exemple, a 20Minutos.

Com calia esperar, Pablo Motos ha aprofitat el moment per aclarir què va passar realment durant la polèmica entrevista a Elsa Pataky. «Aquesta pregunta la vaig fer l'any 2016 a Elsa Pataky, però és que venia a presentar una campanya de roba interior i de pijames 'sexys'», ha assegurat el presentador, abans de comparar el vídeo que ha emès el Ministeri amb allò que va passar realment.

Mentre que en aquest polèmic anunci, l'actor utilitza un «to bavós», la realitat no té res a veure amb allò que Irene Montero i el seu equip han volgut mostrar. «Jo no sabia que hi havia sostenidors de Nadal. No en tenia ni idea… Els homes tenim tres tipus de calçotets: els d'anar a treballar, els d'anar a enxampar i els de goma solta per dormir. És que són comodets», li va dir Pablo Motos a la seva convidada, en aquell moment. «Cal seguir sent 'sexy'», li va respondre Pataky, entre rialles.

Va ser aleshores quan el televisiu li va formular la polèmica pregunta: «No és una pregunta íntima, és periodística. Quan dorms, la roba interior és 'sexy' o còmoda?». L'actriu no va tenir cap problema a respondre-li: «Una barreja… No me'n vaig a molt còmoda perquè vols que el teu marit estigui una mica en tensió».

Després de veure aquest fragment, Pablo Motos no ha dubtat a assenyalar directament Montero. «El Ministeri d'Igualtat menteix. Com veieu, ni jo estic sent bavós, ni ella està incòmoda, perquè estem parlant de la seva campanya».