Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Bosé mirant cap a un costat

Miguel Bosé revela als seus fills com es troba Nacho Palau

Miguel Bosé parla sense embuts de l'estat real de l'escultor

Miguel Bosé fe un temps que està preocupat per com estava progressant la salut del seu ex, Nacho Palau. Recordem que l'escultor i exsupervivent es va obrir en canal a les seves xarxes l'estiu passat per revelar una mala notícia que va deixar tots els seus seguidors afligits.

Cal assenyalar que el valencià va revelar que patia un càncer de pulmó després de passar diverses proves després de tornar de la seva llarga aventura a Supervivientes.

A partir d'aquell moment, Palau va posar fil a l'agulla. Aquest va iniciar un tractament, que encara perdura, amb diverses sessions de quimioteràpia i radioteràpia, que han estat de moment exitores.

Miguel Bosé explica als seus fills l'estat real de Nacho Palau

La veritat és que en aquests últims tres mesos, hem vist menys del que és habitual a Nacho a les xarxes socials, un racó virtual on el segueixen més de 94.000 seguidors.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Miguel Bosé es queda tranquil després de saber com està la seva exparella | Telecinco - Instagram

Tot just anunciar aquest revés, va publicar alguns 'posts' agraint el suport rebut després de conèixer aquesta complicació a la seva vida que, amb tota seguretat, l'han fet més fort.

Ara, l'ex de Miguel Bosé se sent amb forces per superar aquesta malaltia que, encara que segueix fent-li maldecaps, cada vegada està més a prop de liquidar.

Fa uns dies, l'entorn de Palau parlava amb la revista Semana per revelar com es troba actualment l'escultor valencià després de molt de temps sense tenir-ne notícies.

L'ex de Miguel Bosé viu desconnectat de les xarxes en els darrers temps

Queda clar després de parlar amb algú que coneix bé Palau que li encanta la seva nova vida allunyada del soroll mediàtic a Chelva. Allí està acompanyat per la seva mare, els seus fills i el seu xicot Cristian Villela. I és que és l'estil de vida que ha volgut escollir per superar aquest càncer de pulmó.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau progressa adequadament en el tractament contra el càncer | Europa Press

El cas és que Nacho està al cent per cent immers en aquest tractament per acabar amb aquesta malaltia que li ha canviat la vida. I vol tornar a ser el de sempre així que fulmini d'una vegada per totes aquest maleït càncer.

«Tot bé. Segueix el procés de recuperació, hi continua, però desconnectat de les xarxes socials», revela algú proper a l'entorn de Palau a la coneguda revista del cor. També afirmen que Nacho intenta estar centrat el més possible en la seva comesa, que és guarir-se del càncer.

Al voltant de les novetats sobre el seu estat de salut, Palau vol «mantenir un perfil baix». Sap que encara li queda un tros per al final d'aquest malson.

Miguel Bosé es queda tranquil després de conèixer com està el seu ex

Estar centrat amb les seves coses és el que més força li dona. I malgrat que no cada dia són positius a nivell anímic, sap que la seva família i la seva parella no li deixen anar de la mà.

El passat mes de setembre, Nacho Palau feia 50 anys i ho celebrava amb els seus a la casa valenciana. Parlem d'un habitatge situat a Xelva, una localitat rural de València on passa els seus dies l'ex de Miguel Bosé.

Així doncs, Miguel Bosé ja els ha transmès als seus petits com es troba Nacho Palau. I la veritat és que s'han emportat una gran alegria en saber que està molt millor.

Bosé, que s'ha preocupat notablement pel seu ex, està estenent-li la mà perquè tingui més facilitats de veure els fills del cantant, que van conviure amb Nacho durant anys.