Sara Carbonero

La mare de Sara Carbonero reapareix molt trista i confirma el rumor

Sara Carbonero ha tornat a patir un contratemps de salut

Nou contratemps en la salut de Sara Carbonero: el 23 de novembre va saltar la notícia que la periodista havia estat operada d'urgència el darrer dilluns 21 a la Clínica Universitaria de Navarra, a Madrid. Al principi, Sara Carbonero s'havia sotmès a una revisió mèdica amb motiu del càncer d'ovari que va patir fa tres anys. Un cop allà va ser el seu equip mèdic qui va prendre la decisió que el millor era que Sara entrés al quiròfan. 

Evidentment, només sortir a la llum aquesta notícia, tots els mitjans han posat el focus d'atenció en ella i en el seu entorn més proper. Entre aquests hi ha la seva mare, Goyi Arévalo, que ha reaparegut públicament després de conèixer-se l'estat de salut de la seva filla.

Sara Carbonero acompanyada per la seva mare

Les últimes hores, tots els mitjans parlen de la salut de Sara Carbonero, perquè aquesta notícia generava força preocupació i desconcert. Com calia esperar, durant aquest temps l'exdona d'Iker Casillas ha molt ben acompanyada pels metges que l'estan cuidant i també per la seva família. Especialment, la seva mare, Goyi Arévalo, no s'ha separat ni un segon de la seva filla.

La progenitora de Sara n'és una experta, ja que és auxiliar d'infermeria. De fet, fins i tot va treballar en una residència de gent gran a la ciutat natal de Sara Carbonero, Toledo. Per això, té prou experiència atenent i cuidant la gent que ho necessita.

A més, com que avui dia ja no exerceix la seva professió, Goyi pot centrar-se exclusivament en la periodista. La veritat és que no només està dedicant el seu temps a cuidar la seva filla, sinó també a ocupar-se dels seus dos nets, Lucas i Martín, els fills que va tenir Sara Carbonero amb Iker Casillas.

Així mateix, en conèixer l'estat de salut de la toledana, Goyi se'n va anar immediatament a Madrid per estar-hi al cent per cent. També ho va fer la germana de Sara Carbonero, Irene, que es reparteix el temps amb la seva mare per vetllar pels seus nebots i la seva germana. Per descomptat, són dues dones clau en la vida de l'amiga d'Elena Huelva, que no han dubtat a acostar-s'hi en aquest malson que està passant.

D'altra banda, qui també ha decidit acompanyar la toledana en tot moment ha estat la seva amiga Isabel Jiménez. Cal recordar que totes dues mantenen una gran i llarga amistat des que van començar a treballar juntes a la pantalla petita, on es van conèixer. De fet, Isabel va ser una de les primeres que va acudir al centre hospitalari on estava ingressada la seva amiga.

Sara Carbonero
Goyi i Irene són els pilars fonamentals de Sara Carbonero. | GTRES

Iker Casillas atent a la salut de la seva exdona

Pel que fa a l'exmarit de Sara Carbonero, Iker Casillas, es troba actualment a Qatar pel mundial de futbol, ja que recordem que forma part de la delegació de RTVE. D'aquesta manera, l'exfutbolista va haver de desplaçar-se fins a la ciutat per qüestions de feina.

De moment, el més segur és que no tingui previst viatjar fins a Madrid per aquesta mateixa raó. Això sí, després de conèixer la notícia sobre l'estat de salut de la mare dels seus fills, Iker no va dubtar a enviar un missatge contundent en defensa de Sara Carbonero.

«La carrera per donar la notícia. La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut. La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut i no pensar en l'implicat. La carrera d'amollar la p*ta notícia i no pensar en el mal que fan també al seu entorn. Lamentable. LA NOTÍCIA», així criticava Iker els mitjans.