Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores decideix anar a l'hospital per motius greus de salut

Rocío Flores afronta una garrotada a la seva salut

Ahir, Rocío Flores anunciava a través de les seves xarxes socials que no es trobava bé, i va decidir acudir a urgències. La néta de Rocío Jurado és molt activa a Instagram, on sempre està en constant comunicació amb els seus seguidors. I ha estat per on ha anunciat que havia d'anar al metge, ja que no es trobava bé.

Rocío Flores alertava els seus seguidors quan va anunciar que no havia pogut fer fotos ni vídeos del berenar que havia fet amb la seva germana i que estaven gaudint la petita i la seva parella.

Rocío Flores va al metge d'urgències

Va ser durant el matí passat quan la jove va començar a trobar-se realment malament i es va veure incapacitada de fer la seva vida normal. Rocío va mantenir els seus seguidors molt pendents del seu estat i a través d'un parell de stories d'Instagram anava actualitzant com es trobava.

Revelava que això dels seus marejos ja ho explicaria més endavant quan es trobés millor, ja que no era aquest el cas. Sentia molt fred i va arribar a donar-se una dutxa amb l'aigua bullint. Es volia adormir aviat, però li va ser impossible.

Captura d'una story de Rocío Flores.
Rocío Flores va decidir anar d'urgències ja que no es trobava bé | Instagram (@rotrece)

Tot i això, Rocío Flores semblava no tenir cap millora, per la qual cosa va optar per anar al metge d'urgència: «Bon dia. Ahir vaig estar superdesconnectada i tinc un munt de missatges preguntant-me com trobo. La veritat: em trobo fatal, avui ja no puc ni empassar. Així que em vestiré i vaig a urgències», escrivia.

Finalment, a última hora de la tarda, la noia actualitzava l'estat i ja era coneixedora del que li passava. Rocío era diagnosticada amb amigdalitis pultàcia: «Ja tinc diagnòstic, repòs, 3 dies menjant líquid i antibiòtic», confirmava en una 'storie'. Necessitaré repòs absolut i seguir les indicacions del doctor per poder superar com més aviat millor la malaltia.

Rocío Flores travessa una etapa convulsa

Els últims temps no han estat gens fàcils per a Rocío Flores. La jove va decidir allunyar-se de la televisió, ja que la pressió mediàtica a què estava sent sotmesa estava sent desmesurada. Per això, va decidir centrar-se en la faceta d'influencer on té un gran èxit, sobretot a Instagram on acumula més de 780k seguidors.

Rocío Flores
Rocío Flores i Riesco es van mostrar molt còmplices en un encontre públic | GTRES

Rocío Flores ha viscut uns mesos d'allò més convulsos, on ha vist tota la seva família al punt de mira amb la docusèrie de la seva mare. A més, ha revelat que amb tota l'allau mediàtica havia vist com la seva salut mental es posava en perill: «Em toca pensar en mi, vull anar a poc a poc. Necessito estar tranquil·la i estic força al marge de tot el que s'està dient», ha revelat. Els darrers esdeveniments tampoc no hauran estat gaire fàcils de pair per a la jove.

Marta Riesco anunciava que el casament amb Antonio David podria passar abans del previst. Rocío es va mostrar molt reticent quan tots dos van confirmar la seva relació. No obstant això sembla que la influencer ja ha acceptat la nova parella del seu pare.

En una recent trobada pública entre la influencer i la periodista, Rocío va deixar clar la seva postura sobre això: «Mentre el meu pare sigui feliç amb tu i Olga amb Agustín, tots feliços», confessava.