Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac va deixar sola Rocío Carrasco quan més el necessitava

Fidel es queda a casa mentre la seva dona fa justícia

Fidel Albiac sempre ha estat al costat de la seva dona en els pitjors moments. El sevillà va suposar una salvació per a la filla de 'La Más Grande' i qui l'ha motivat per tirar endavant. Tot i això, hi ha batalles que ha de lliurar sola i dimecres passat va tenir lloc la primera.

L'advocat va preferir mantenir-se al marge i deixar que Rocío s'enfrontés cara a cara a una de les seves màximes enemigues, Olga Moreno. Tot i que va estar molt pendent de tot el que va passar en aquest retrobament, Albiac no va acompanyar la seva dona. Qui sí que va fer-ho va ser la dissenyadora, que va entrar als jutjats de la mà de la seva parella, Agustín Etienne.

Fidel Albiac deixa sola la seva dona

Fidel Albiac va preferir quedar-se a casa en lloc d'acompanyar Rocío als jutjats d'Alcobendas. La filla de la xipionera tenia una cita ineludible amb l'exdona d'Antonio David després d'una demanda que li va interposar per la seva entrevista al Deluxe. Les dues dones van entrar al lloc acompanyades, però en el cas de Rocío, l'absència de Fidel es va notar.

Olga va aparèixer amb la seva parella i representant, Agustín Etienne, i amb el seu advocat. Minuts després, la filla de Pedro Carrasco feia el mateix, però acompanyada només per Javier Vasallo, el seu representant legal. Ni rastre de Fidel, ni abans ni després del judici, que només va durar una hora.

Van ser seixanta minuts durant els quals Rocío va relatar com de dolorosa li va resultar l'entrevista que fa tres anys va concedir Olga al Deluxe. Hi va tornar a qüestionar el seu paper com a mare i va abocar acusacions que «són falses», com així ha pogut demostrar al documental.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac a la presentació del llibre de Jorge Javier
Fidel Albiac no va acompanyar Rocío als jutjats | GTRES

El retrobament entre totes dues ja es va produir dins dels jutjats, ja que ni a l'entrada ni a la sortida van coincidir. Ja davant del jutge, l'actitud de totes dues va cridar poderosament l'atenció. Rocío es va mostrar serena i tranquil·la, mentre que Moreno estava visiblement nerviosa.

Testimonis allà presents van poder veure com l'exdona d'Antonio David era incapaç de mirar a la cara la dona de Fidel. Li va defugir la mirada, mentre que Rocío sí que la hi va mantenir, segura de si mateixa.

Fidel Albiac celebra la primera victòria

Fidel Albiac sap que, tot i que el judici ha quedat vist per a sentència, la seva dona ha guanyat la primera batalla contra una de les seves enemigues. L'actitud tranquil·la de Rocío davant d'una Olga insegura i temorosa va ser l'evidència que a la seva dona no hi ha qui la trepitgi.

Han estat molts anys rebent atacs i rumors infundats que ara s'han comprovat que no són certs. Moreno va ser desemmascarada a la primera part del documental i va quedar demostrat que va mentir a la seva entrevista al Deluxe.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac sap que la seva dona guanyarà | Europa Press

Així, Rocío va recordar cadascuna de les coses que havia explicat al plató i va demostrar davant del jutge que aquella entrevista va atemptar contra el seu honor. No era cert que no anés a visitar el seu fill a l'hospital fins a cinc dies després, com així va explicar la sevillana. Tampoc era cert que la seva filla no exercís violència física contra ella, com així va demostrar amb la sentència que condemnava Rocío Flores per «maltractament habitual».

Tot això va ser raó més que suficient perquè Olga fos incapaç de mirar a la cara la dona d'Albiac i de mantenir la seva versió. Va ser un moment tens que Fidel no va poder presenciar, però de què va tenir coneixement en tot moment.

Ara toca esperar per conèixer la sentència del jutge mentre es preparen per a les demandes que, suposadament, arribaran dels Mohedano.