Bernardo Pantoja pel carrer

La família Pantoja deixa en evidència la dona de Bernardo mentre ell moria

Bernardo Pantoja ha mort amb 69 anys

Bernardo Pantoja va fer alarmar ahir tots els seus éssers estimats amb el seu estat de salut. Tan greu era la situació que la seva filla, Anabel, es va traslladar immediatament a Sevilla, i també ho van fer els seus germans Isabel i Agustín. La família va voler estar al seu costat en aquests moments, però aquesta va protagonitzar situacions molt dures amb la seva dona, Junco.

Bernardo, que ha mort aquest matí, es debatia entre la vida i la mort mentre els seus familiars menyspreaven la seva dona. Sí, la persona que durant anys ha estat al seu costat cuidant-lo i acompanyant-lo en les dificultats.

Bernardo Pantoja ha mort

Ahir vam saber que el pare d'Anabel Pantoja estava en estat molt crític i que el seu entorn es temia el pitjor. Lamentablement, el que no volien ha passat. Bernardo ha mort amb 69 anys, després d'uns mesos molt complicats de salut que el van portar a estar ingressat a l'hospital diverses vegades.

El reporter de Sálvame José Antonio León, que sempre ha cobert el tema del germà d'Isabel, és qui ha donat la notícia a les xarxes. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter, on ha publicat: «Acaba de morir Bernardo Pantoja. Que descansi en pau i el condol per a tota la família».

La família de Bernardo Pantoja contra la seva dona

El sogre de Yulen Pereira va viure ahir moments realment difícils, ja que el seu estat va anar empitjorant de manera progressiva. Per això, els seus familiars més propers es van presentar immediatament a l'hospital. Aquests, segons sembla, van menysprear la seva dona de diverses maneres.

La primera manera que van tenir de deixar-la de banda va ser no explicant-li a ella, que era a casa per problemes de salut, la situació real.

Primer pla lateral de Bernardo Pantoja
La dona de Bernardo Pantoja no havia estat informada de la gravetat del seu estat | GTRES

Segons va relatar León ahir a Sálvame , només quan «li van demanar els documents de Bernardo» va saber què estava passant. Pel que sembla, «Ella no estava informada del que estava passant. Ha estat, al voltant de les 13:00, quan una persona ha anat al domicili matrimonial per demanar-li la documentació».

«La seva dona no era conscient de la gravetat del que estava passant i ràpidament ha anat a l'hospital». Ho va fer en companyia d'un gran amic del seu marit des de fa 20 anys, un cantant de flamenc. Aleshores va arribar, en paraules del reporter, el segon menyspreu a Junco, ja que Isabel Pantoja la va convidar a sortir de l'habitació amb aquell.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
La dona de Bernardo Pantoja ha patit diversos menyspreus de part de la família Pantoja | GTRES

Però, aquí no va quedar la cosa. Mentre el pare d'Anabel lluitava per la seva vida, la seva família estava centrada a parlar d'assumptes econòmics en detriment de la dona. Aquest assumpte va ser explicat per José Antonio, que va exposar que algú dels Pantoja va dir a Junco: «El pis es vendrà».

Aquesta última dada aportada pel reporter va provocar que Terelu Campos reaccionés. Ho va fer dient: «Quin horror, a mi és que em fa vergonya això. No crec que ho hagi fet la seva filla, perquè a ella en aquest moment és el que menys li preocupa».

Kiko Hernández tampoc es va quedar de braços plegats davant del conflicte entre l'esposa i la família de l'ara mort. Va dir: «Vosaltres no sou ningú per amagar a una persona el que està passant amb la seva parella».

Sigui com sigui, sembla que s'acosta tempesta de nou al clan Pantoja. I, per si no n'hi hagués prou, també queda pendent el retrobament entre Kiko Rivera i la seva mare a l'últim adeu a Bernardo.