Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

Kiko Rivera deixa d'amagar la causa de la mort del seu tiet Bernardo Pantoja

Bernardo Pantoja ha mort aquest matí als 69 anys

Kiko Rivera es va assabentar ahir per Sálvame que el seu tiet Bernardo Pantoja estava en una situació molt crítica que feia témer el pitjor. Avui, lamentablement, aquestes pors s'han fet realitat perquè ha mort a conseqüència de tots els problemes de salut que arrossegava.

És cert que s'ha mantingut força el silenci sobre l'estat del pare d'Anabel, però es evident què ha acabat provocant la seva mort. És una pèrdua que deixa un gran dolor a tota la seva família i, especialment, a la seva dona, Junco.

Kiko acomiada Bernardo Pantoja

Només conèixer l'estat de Bernardo, ahir el marit d'Irene Rosales es va debatre entre anar o no a l'hospital. Fer el pas suposava haver de veure's cara a cara amb la seva mare, amb qui no té relació des de fa temps. Sigui com sigui, no s'hi va acostar, però no sabem què farà respecte al funeral. Avui el pare d'Anabel Pantoja ha mort, cap a les 10.45 hores, tal com ha revelat el reporter de Sálvame José Antonio León a Twitter: «Acaba de morir Bernardo Pantoja. Descansa en pau i el condol a la família».

Tot el clan està trencat de dolor per aquesta mort, que s'ha produït pels problemes de salut que tenia el sevillà: la diabetis que patia des de fa anys. A causa d'aquests problemes van haver de ser intervingut diverses vegades i, fins i tot, romandre ingressat nombroses vegades.

És més, segons s'ha revelat a El programa de Ana Rosa, «just ahir els metges havien planificat una operació de cama». Tanmateix, al final res s'ha pogut fer perquè es recuperés, ha dit adeu i ha deixat la seva família destrossada. Entre ells hi ha Rivera, que se n'ha acomiadat a Instagram només conèixer la notícia. Així, a les seves històries ha pujat una foto junts al costat de Paquirri, que ha acompanyat d'aquest text: «Descansa en pau, tiet».

Les últimes dades sobre la pèrdua de Bernardo Pantoja

La mort de Bernardo Pantoja ha generat un enorme enrenou mediàtic. Això ha propiciat que surtin a la llum noves dades sobre els fets. A El programa de Ana Rosa s'ha revelat que Junco, la seva dona, hores abans que morís es va encarregar d'informar la família de la situació. Pel que sembla, «durant aquest matí ella ha trucat a familiars i amics per explicar-los que era qüestió d'hores que el seu marit morís».

De la mateixa manera, s'ha explicat que «ara mateix a l'hospital hi ha Anabel i els seus oncles Juan i Isabel. No se sap si hi anirà Agustín». Possiblement molt aviat s'hi uniran Yulen Pereira, el gendre del difunt, i Isa Pantoja. La presència del nebot està en l'aire, ja que cal recordar que necessita ara molta tranquil·litat després de l'ictus que va patir.

Ara és el moment d'acomiadar Bernardo, però la situació familiar es presenta tensa. No només pel possible retrobament de Rivera amb la mare i la germana, sinó per un altre motiu. En concret, perquè el clan les últimes hores ha fet diversos menyspreus a Junco, segons Sálvame.

Suposadament, la dona no va ser informada de la gravetat del seu marit en un primer moment i la van fer fora de l'habitació de l'hospital. A més, segons José Antonio León, li van indicar que el pis on tots dos havien viscut es vendria.