Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil

Iker Casillas, preocupat pels seus fills després de parlar amb Sara Carbonero

Casillas alacaigut després de sortir a la llum el patiment de la seva exdona

Iker Casillas es va separar de Sara Carbonero fa poc més d'un any després de més de 10 anys junts i dos fills en comú. Casillas i l'experiodista de Telecinco van posar punt final a una relació de la qual es va parlar molt els últims mesos. Va ser així, després de sortir a la llum diferents rumors, que alguna cosa no anava bé en el matrimoni.

El cas és que després de la separació de la mediàtica parella, tots dos van agafar camins diferents. Encara que van emprendre noves vides, els dos fills en comú que tenen sempre els han mantingut a prop l'un de l'altre. La relació és cordial des que van decidir trencar i tots dos es preocupen força per l'altre, tant personalment com professional.

Iker Casillas angoixat pels seus fills després de saber això de la seva ex

En aquest cas, Iker Casillas està realment preocupat pel que ha passat amb Sara Carbonero en els darrers dies. Sara, que és una de les grans influencers del nostre país, ha començat el nou curs amb una mala notícia.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero preocupa Iker amb això que ha passat a la feina. | GTRES

Com tots sabem, el 2021 va tornar als mitjans de comunicació després de molts anys allunyada. Radio Marca li va donar una oportunitat per presentar un petit espai radiofònic. Era un projecte que il·lusionava molt l'ex de Casillas: la seva secció musical Que siga el baile, que ocupava la franja entre les 16.00 h i les 17.00 h.

Sara unia en aquest projecte dues de les seves grans passions: el periodisme i la música, Tanmateix, fa uns dies es quedava afligida, ja que li comunicaven des de Radio Marca que no comptarien amb ella per a aquesta nova temporada.

Sara Carbonero es queda sense programa

Ara com ara, Sara Carbonero no ha volgut opinar sobre aquesta cancel·lació. La veritat és que ja s'ha assabentat que l'hora que ocupava Que siga el baile serà substituïda a la graella per un programa de salut que conduirà Yanela Clavo.

Aquest fet suposa un revés dur per a la periodista. Estava molt il·lusionada amb la continuïtat d'aquest programa en què feia entrevistes a personatges importants del món de la música espanyola. A més, de vegades hem vist l'ex de Casillas obrir-se i explicar detalls de la seva vida íntima que fins ara no havia revelat.

Per sort per a ella, la periodista esportiva té més projectes actualment. Per exemple, la seva pròpia firma de roba Slowlove amb la periodista Telecinco i gran amiga de Carbonero, Isabel Jiménez.

La influencer manté la il·lusió en els seus projectes actuals

Totes dues estan enfocades des de fa anys amb aquesta marca i, a més, la influencer és imatge de nombroses firmes potents que li reporten suculents beneficis econòmics. Alhora, cal recordar que Sara fa campanyes com a ambaixadora. De moment, desconeixem si té algun projecte de futur relacionat amb el món del periodisme ara que ja no podrà conduir Que siga el baile a Radio Marca.

A més de la feina, l'ex de Kiki Morente segueix molt enfocada en la seva vida familiar i els seus fills són el centre d'atenció en aquests moments. Així mateix, els seus amics i la resta de la família sempre li han donat molt de suport.

Després de deixar enrere el càncer que va patir fa dos anys, l'objectiu de la Sara és viure al màxim i donar el millor de si mateixa perquè pròximament puguin comptar amb ella en nous projectes que la sedueixin.

▶️ Vídeo del dia