Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

Laura Escanes rep l'ultimàtum definitiu i haurà de dir-li adeu

Laura Escanes està preparada per acomiadar-se'n

Laura Escanes va iniciar aquest estiu un projecte laboral amb el seu marit. Es tractava del pòdcast Cariño, ¿pero qué dices?, però ara ha arribat el moment de posar el punt final.

Com que era el darrer capítol, la parella va decidir abordar un tema molt interessant: els comiats. Ella no semblava especialment contenta amb el tema. «No m'agraden els comiats. No vull pensar en l'última vegada que hagi de fer alguna cosa, perquè em genera un sentiment d'ansietat que no controlo», va explicar Escanes. Considera que el més aconsellable és que «no existeixi un últim adeu perquè no crec en els comiats».

Risto Mejide també aporta el seu punt de vista en aquest assumpte: «Tot el que té un principi, té un final, t'agradi o no t'agradi». Segons la seva opinió, allò que és realment important és saber quins passos s'han d'afrontar en aquesta mena de situacions.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes confessa que ho passa malament amb les separacions. | GTRES

«El primer pas seria acordar el desacord. Estar d'acord que s'està en desacord. Que allò que ha durat fins aleshores ja no té sentit que duri més», explica Risto. El comunicador recalca que és «molt rellevant perquè hi ha molta gent que viu els comiats com un fracàs». En realitat, no ho haurien de ser, sobretot, si es poden extreure conclusions positives d'aquesta experiència.

«Hi ha gent que està a la teva vida el temps que ha d'estar. T'aporta moltíssim i aquesta etapa té un principi i un final, un inici i un tancament. I no per això ha de ser un fracàs. Viure el final com un fracàs és el primer fracàs del final», afirma el presentador. Possiblement es pronunciarà des de l'experiència i sàpiga de què parla.

Laura Escanes es va sincerar amb la seva parella i va esmentar el seu passat sentimental. Va confessar que sempre li havia costat molt posar el punt final als seus amors. «No em vaig acomiadar massa bé», afirmava. El publicista li va replicar que «jo sempre he tallat i això és un problema». Suposava fer un pas molt important, que solia causar molt de mal a altres persones.

«Jo crec que també importa molt la manera d'acomiadar-se o d'anar-se'n, o d'abandonar. També crec que tu ho havies dit això moltíssim, que, igual que cuidem els principis, hem de cuidar els finals», va dir.

Gairebé sense voler-ho aborden un tema una mica incòmode, però també s'ho agafen amb un cert humor. «Per què estàs donant per fet que ens separarem? No ho entenc», va deixar anar en to de broma la influencer. La resposta del marit no es va quedar enrere: «Perquè tot el que comença, s'ha d'acabar», va assenyalar.

Laura Escanes s'acomiadava d'aquest projecte

Laura Escanes deia adeu a un projecte molt interessant, en què per primera vegada podia treballar amb Risto. «A mi també m'ha agradat l'experiència. Ha estat una teràpia a dos i m'encanta», apuntava el presentador. L'experiència havia resultat molt enriquidora per a tots dos. Cada vegada estan més units i, fins i tot, ja s'atreveixen amb aquest tipus de feines. Confien que es produeixin més amb el temps.

Acabaven dient que «podem dir un 'fins aviat', és una manera d'acomiadar-se». En el cas del pòdcast, els seus seguidors encara tenen una altra cita. Queda un capítol amb els millors moments que ha deixat aquesta temporada. Laura Escanes treu moltes conclusions d'aquest treball. No els ha anat gens malament el projecte i, a més a més, li ha servit d'ajuda a la parella.

▶️ Vídeo del dia