Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco parla amb la xicota del seu pare després del que ha passat

David Flores Carrasco no pot creure el que ha sentit de la persona que més estima al món

David Flores Carrasco segueix a Màlaga, amb la seva vida rutinària, vivint amb Olga Moreno, malgrat que el seu pare i ella ja estan separats. David necessita un entorn estable, de confiança i aliè als alts i baixos que viu permanentment la seva família. Essencialment perquè surten a la televisió dia sí i dia també amb tot el que això comporta.

Ell no vol estar permanentment sota el focus de l'actualitat, per la qual cosa estar al costat del seu pare de manera permanent és complicat. A més a més, Antonio David viu a cavall entre Màlaga i Madrid, motiu pel qual David no es pot desplaçar si vol seguir amb els seus estudis.

Amb la seva mare ni es parla ni s'espera que ho faci ben aviat. Ella està centrada ara mateix a desmuntar les argúcies i les mentides de la seva família i no pensa en una possible reconciliació amb els seus fills. De fet, al documental que té ara mateix en pantalla declara estar «farta no, molt farta» que li preguntin sempre per les reconciliacions familiars.

Així doncs, David Flores Carrasco ha optat per seguir la seva vida com si el terratrèmol familiar dels últims dos anys no hagués passat. Així mateix, al seu costat està Olga Moreno, qui ha exercit de mare durant tot aquest temps i l'estima que els uneix és màxima.

Per això mateix, qui parli malament d'Olga no compta amb el favor de David, ni tan sols sigui la xicota del seu pare, Marta Riesco.

David Flores Carrasco, dolgut per les paraules de Marta

David Flores Carrasco no ha tingut més remei que acceptar que el seu pare hagi refet la vida al costat de Marta Riesco. La jove periodista ha lluitat contra vent i marea per la relació amb l'exguàrdia civil i ara sembla que comencen a normalitzar-la.

Ella afirma que vol tranquil·litat a l'àmbit emocional i estabilitat al laboral. No obstant això, no pot evitar els seus brots de sinceritat quan la provoquen a les seves xarxes socials. I després, les paraules li passen factura.

▶️ Vídeo del dia

Marta ha disparat ara contra Olga Moreno, cosa que ha disgustat profundament David Flores Carrasco. «Em fa mal quan certs perfils de Twitter em fan una comparativa amb l'anterior parella de la meva parella i em diuen 'ella sí que era una gran senyora i no tu que només busques protagonisme'».

Davant d'això, es justifica assegurant que ha rebutjat moltes entrevistes i programes televisius i qualifica d'«injust» que se la compari amb Olga. «Jo sí que soc dolenta perquè estic encantada amb la fama i ella sí que és una gran dona que no ha buscat el protagonisme», es pregunta.

Les disculpes que David Flores Carrasco no entén

Tot i posar a caure d'un ruc a Olga Moreno, Marta Riesco creu que li han de demanar disculpes a ella «per tot aquest mal gratuït que m'estan fent. Hi ha comparatives en què fan una foto teva que fa pena i posen una altra on ella està espectacular, etiqueten la meva parella i diuen, però com t'has pogut anar amb aquesta?».

Realment Marta demostra no ser gaire intel·ligent en obrir aquest meló que ni la beneficia, ni afavoreix el bon clima familiar. Per la seva banda, Olga Moreno no n'ha parlat gairebé mai i tant David Flores Carrasco com la seva consanguínia, Ro Flores, estan expectants per veure l'evolució com a parella del seu pare i Marta.

«Ell està amb la persona que vol estar, ja n'hi ha prou de carregar el pes a la dona de qui s'ha enamorat», diu Marta qüestionant també que Olga sí que participi en alguns programes de televisió.

Antonio David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco és l'únic que encara no ha coincidit (almenys de manera pública) amb Marta Riesco | GTRES

Que ella carregui ara contra la dona que admiren i que els ha estimat com una mare no ajuda que un dia puguin acostar postures.