Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne i el petó que provoca tots els rumors de reconciliació

Bertín Osborne molt sorprès davant els nous esdeveniments

Saltaven totes les alarmes després de l'última aparició pública de la filla de Bertín Osborne, Eugenia Ortiz. La 'influencer' feia acte de presència per donar suport a la seva germana, Ana Cristina, en el seu darrer projecte. Però el que no sabia, és que s'hi retrobaria amb la seva parella Juan Melgarejo.

L'exparella es va divorciar ja fa més d'un any, i des d'aleshores mai se'ls ha tornat a veure públicament. I és que el retrobament ha estat molt sorprenent per a tots els que hi eren. Era el juliol del 2021 quan donaven per finalitzat el seu matrimoni després d'haver estat 14 anys casats.

Bertín Osborne sorprès per la reacció de la seva filla Eugenia

Eugenia ha remarcat diverses vegades que de moment, l'amor no es troba entre les seves prioritats. Només fa un any des del divorci, i la veritat és que el matrimoni amb Juan Melgarejo ha marcat una part molt important de la seva vida.

Fruit d'aquest matrimoni, van tenir tres fills i, per descomptat, milers de records inoblidables amb Juan Melgarejo. Per això l'expectació davant el retrobament de la parella va ser enorme.

Tots dos van anar a l'exposició d'Entretelas que havia organitzat la germana petita d'Eugenia, Ana Cristina Portillo. Quan l'exparella va establir contacte visual, no van dubtar a saludar-se i fer-se un petó, això sí, a la galta.

D'aquesta manera van demostrar davant de tots, el gran amor i afecte que encara es tenen. I és que el matrimoni va donar per conclosa la seva relació de la millor manera possible.

Imatge d'Eugenia Osborne i Juan Melgarejo fent-se un petó a la galta
Eugenia Osborne i Juan Melgarejo es retroben públicament després de la seva separació | GTRES

Claudia afronta aquesta nova etapa de la millor manera possible. De fet, ella mateixa ha explicat que es troba en un dels seus «millors moments, i que té «les idees molt clares». 

«Eugenia s'ha bolcat als seus fills, a l'esport i a la seva faceta a les xarxes socials. Està molt tranquil·la perquè s'ha refugiat a la família i l'esport», explicava algú del seu voltant.

I és que, al comunicat que es va emetre per confirmar la ruptura, es va deixar clar que no havia existit cap causa concreta.

«Els nostres camins han pres rumbs diferents, sense que hi hagi un motiu concret. Agraeixo i demano respecte a la nostra intimitat i la dels nostres fills. Aquestes seran les úniques paraules que formularé respecte a aquesta nova situació de les nostres vides», comentava la 'influencer' al seu perfil d'Instagram.

Van ser molts els ulls que van poder apreciar la bona relació que té sobretot una relació de complicitat. Així doncs, no hi ha dubte que Bertin Osborne està molt feliç de veure com, malgrat el divorci, l'exparella ha sabut anteposar-se a les diferències.

▶️ Vídeo del dia

Bertín Osborne molt orgullós de la relació de les seves filles

En aquest mateix esdeveniment, també hi va ser Claudia Osborne, per mostrar-li tot el suport a Ana Cristina a la seva exposició. Tot i això, Alejandra va ser l'única germana que no va poder anar, probablement per algun compromís professional. I és que com ja han demostrat diverses vegades la unió entre les germanes és molt forta.

Imatge de Claudia i Eugenia Osborne, Ana Cristina Portillo i Isabel Junot
Les germanes Osborne tenen molt bona relació amb Ana Cristina | GTRES

Tot i que, és cert que Ana Cristina Portillo sempre ha tingut un perfil mediàtic molt més baix que la resta de les seves germanes. Ella prefereix utilitzar les xarxes socials, en concret, Instagram, on publica com és el seu dia a dia. I sobretot la seva gran passió artística per les teles.

Així mateix, Bertín tampoc va voler perdre's la inauguració. El cantant anava a l'esdeveniment en companyia de totes les filles, demostrant així la bona relació que té amb Ana Cristina.