Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda s'emporta el pitjor revés de part de l'audiència: «Decebedor»

Sandra Barneda ha patit nombroses crítiques pel seu darrer treball

Sandra Barneda ha estat l'elegida per substituir Carlota Corredera i Jorge Javier al capdavant de la docusèrie de Rocío Carrasco. S'ha decidit que sigui ella qui moderi el posterior debat després de l'emissió del capítol setmanal de la producció. Qui ha apostat per la catalana ara estarà 'estirant-se els cabells'.

La veritat és que l'ex de Nagore Robles, amb la feina a la primera entrega, ha provocat un enorme malestar. No ha agradat gens la seva manera de conduir l'espai i això ha comportat moltíssimes crítiques per part dels espectadors.

Sandra Barneda i els seus errors

La presentadora de La isla de las tentaciones es va emportar una sorpresa quan li van trucar per conduir les gales d'En el nombre de Rocío. És més, fins i tot Carrasco va manifestar que no s'esperava aquesta decisió i que li havia provocat un conflicte d'interessos. Així, va afirmar: «No puc mentir ni ser falsa. Quan em van dir que Sandra ho presentaria, vaig sentir pena per una banda i alegria per una altra. Alegria perquè era ella i pena perquè no hi havia Carlota ni Jorge. Era un sentiment trobat».

L'audiència del programa també es va quedar perplexa i va demostrar el seu malestar per l'absència de Corredera fonamentalment. Tanmateix, va voler donar una oportunitat a Barneda i així va afrontar la primera gala aquest darrer dimarts. Una cita que va començar de manera molt emotiva perquè la catalana va voler dedicar unes tendres paraules a Rocío.

Així, li va dir: «Han passat set anys des de la darrera vegada que vam coincidir en un plató que no era aquest i estàs diferent. La vida ens ha passat per sobre, a tu i a mi, ens han passat moltes coses. M'alegro que parlis, m'alegro d'estar amb tu i poder compartir aquesta nit i d'altres que estarem juntes. Amigues ho som fora, aquí estarem juntes, no només ens estimem, sinó que hem de parlar de moltes coses. Vols completar un trencaclosques, molts n'han parlat i falta que ho facis tu».

Després d'aquestes paraules, es van fer una enorme abraçada. Aquest moment va resultar molt emotiu per als espectadors, que no van dubtar a lloar el que havia dit i fet Sandra. No obstant això, les coses van anar canviant a mesura que va avançar la nit en què la protagonista va deixar seriosament en evidència Raquel Mosquera.

Les xarxes socials aviat van començar a 'treure fum' criticant la tasca de Barneda. En concret, es va destacar que tallava Rocío en nombroses ocasions i que no estava a l'altura de les circumstàncies. A això es va afegir que se li va retreure que estigués massa seca i distant amb els temes que s'abordaven.

Sandra Barneda rep el rebuig del públic

L'exparella de Nagore haurà vist després de la gala la quantitat de missatges en contra que ha rebut. Ella està acostumada a no agradar a tothom, però sembla que en aquest cas el públic ha estat pràcticament unànime. Entre els comentaris més contundents contra ella hi ha aquests: «Es va carregar el debat interrompent-la constantment i sent massa tallant» i «No condueix bé el debat».

En aquesta mateixa línia vam trobar: «La conducció de Barneda em va agradar poc. Cal deixar parlar més a Rocío perquè digui el que vulgui» i «Des que va començar això no han estat deixant-se la pell Anais, Carlota, Rocío i tot l'equip perquè ara vingui ella amb aquesta fredor. Em sap greu, però no».

Fins i tot van ser molts els seguidors els que no van dubtar a deixar de manifest que trobaven a faltar els anteriors presentadors. Ho van fer amb missatges com ara: «Sandra no val per a això, Carlota ho hauria fet molt millor» i «No sap treure suc al programa. Amb Jorge, un altre gall cantaria, torna aviat».

▶️ Vídeo del dia