Julián Muñoz fent un petó al front a la seva fillastra, Eloísa

Julián Muñoz desolat després de saber les novetats del càncer de la seva filla Elia

La terrible lluita de la filla de Julián Muñoz

La vida de Julián Muñoz no està sent gens fàcil. A més dels seus problemes amb la justícia, el linxament públic i els seus problemes de salut, ha de bregar amb la pitjor de les notícies: una de les persones que més estima té problemes de salut greus.

Fa només nou mesos, la filla de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar va confirmar que patia càncer. Amb només 40 anys, Elia Muñoz s'ha hagut d'enfrontar a aquesta terrible malaltia. «Perdona que sigui força concisa, però avui em trobo regular. És cert això que s'ha dit. Moltes gràcies i disculpa no poder dir més», així va ser com la filla de Julián Muñoz va confirmar la notícia.

Com era d'esperar, el cercle més proper estava devastat. «Ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida. Tota la resta no m'importa res», assegurava Mayte Zaldívar davant aquest succés.

Nou mesos de lluita de la filla de Julián Muñoz

Després que la notícia saltés a la palestra, Elia ha mantingut un perfil baix i se n'ha centrat en la recuperació. Per descomptat, no ha estat sola. La seva filla Vega, la seva germana, el seu marit, les seves amigues, la seva mare i, per descomptat, Julián Muñoz l'han acompanyada en aquest dur tràngol.

Fotomuntatge dels rostres d'Elia Muñoz i el seu pare Julián Muñoz
Julián Muñoz està molt preocupat per l'estat de la seva única filla. | La Noticia Digital

En tots aquests mesos, cap dels seus amics no ha volgut trencar el silenci respecte al seu estat de salut. Tot i això, ha transcendit certa informació a través de diverses fonts properes. «Continua lluitant i, de vegades, tots els dies no són bons. Va confirmar la seva malaltia, però res més. Ella mai ha estat un personatge públic» ha declarat una persona propera a Julián Muñoz.

Des que Julián Muñoz esdevingués personatge públic, la seva filla s'ha mantingut en un discret segon pla. Únicament en comptades ocasions ha sortit als mitjans de comunicació a donar la cara pel seu pare i donar-li suport. També va fer el mateix per la seva mare quan va estar concursant a Supervivientes.

Ara, ha tingut més rellevància a causa de la seva difícil situació i els mitjans hi han despertat interès. Molts han volgut contactar-hi per saber com està, però sense èxit. Tot i aquest revés, les expectatives són força positives pel que fa a l'estat d'Elia, tal com ho assegura la font anònima. «Encara queda camí per recórrer, però està forta. Ara porta una vida molt tranquil·la i, sobretot, centrada en la recuperació».

A causa d'aquest contratemps, Elia ha hagut de deixar de banda les seves ocupacions laborals. Recordem que tenia un negoci, Trekking Running, del qual actualment s'està ocupant el seu marit Raúl, la seva parella des de fa 14 anys.

Mayte Zaldívar
Mayte Zaldívar està destrossada pel càncer de la seva filla. | MAYTE ZALDÍVAR @MZALDIVARGARCIA

Evidentment, tant Julián Muñoz com la seva exdona estan abatuts i molt preocupats per la situació. La mateixa Mayte va intervenir a Sálvame a principis d'any per demanar per la seva filla el següent: «Us demano que pregueu per mi, envieu-me les vostres millors energies perquè em surti bé».

Una vida marcada per la tragèdia

La filla de Julián Muñoz ha tingut una vida molt complicada. Va passar de ser completament anònima a estar a l'ull de l'huracà per la seva relació amb Isabel Pantoja. Després de les investigacions del cas Malaia, va haver de veure com els seus pares entraven a la presó. Ara, que tot semblava que havia tornat al seu lloc i podia tenir una vida normal, la tragèdia hi arriba de nou.