Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega, preparada per dir adeu, enfonsa Paolo Vasile el seu últim dia

Sonsoles debuta a Atresmedia explicant tota la veritat sobre la seva marxa de Telecinco

Sonsoles Ónega ha arribat trepitjant fort Atresmedia després de deixar enrere Mediaset on feia tants anys que treballava. La seva marxa va ser un cop dur per a Vasile, qui ho va veure com una autèntica traïció. Tot i això, Sonsoles va rebre una oferta que no va poder rebutjar i va decidir deixar enrere el seu passat al grup audiovisual.

El seu debut es va produir a El Hormiguero dimarts passat on va revelar com havia estat la negociació amb Antena 3 i el que va suposar la seva renúncia a Telecinco. Després de mesos allunyada del focus mediàtic, Ónega va ser presentada com la nova estrella revelació i no es va poder sentir més orgullosa i il·lusionada.

Sonsoles Ónega, la nova incorporació d'Antena 3

Sonsoles Ónega afronta una nova etapa professional plena de canvis. Des que va anunciar la seva marxa de Telecinco el mes de juliol passat res no se sabia de la presentadora de Ya es mediodía. Ara, amb l'arrencada de la nova temporada televisiva, va reaparèixer al programa presentat per Pablo Motos. Amb ell, va xerrar sobre com havia viscut aquesta transició.

«Aquesta nit ve a divertir-se la periodista i nova estrella d'Antena 3, Sonsoles Ónega», va anunciar el valencià com a benvinguda. Després de la rebuda i del ball tradicional amb el presentador, la periodista va explicar com es trobava.

Sonsoles Ónega i Pablo Motos
Sonsoles Ónega va debutar a Atresemdia, al programa presentat per Pablo Motos | ATRESMEDIA

«Des de l'11 de juliol que no trepitjo un plató», explicava somrient, posant així data al seu darrer dia a Telecinco. Després va ser Pablo qui va agafar les regnes de l'entrevista, advertint-li que no li ho posaria fàcil.

El seu canvi de cadena havia omplert els mitjans de comunicació i la gent volia conèixer com s'havia forjat tot. Sonsoles va acceptar a explicar-ho i va relatar amb pèls i senyals alguns dels punts de la seva negociació.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega revela com va decidir canviar de cadena | MEDIASET

«Et faré la pregunta més morbosa de la nit, no estan veient malament el logo, és Antena 3 no és Telecinco, com et van fer l'oferta?», va disparar el presentador. Tot i que la pregunta havia estat inesperada, la convidada no es va acovardir i es va sincerar.

«Estava al meu camerino de Telecinco acompanyada d'una companya estilista i de sobte rebo una trucada», va començar explicant. «Era l'1 de juliol i aquell dia tancàvem Ya son les 8 i era un dia intens», va afegir.

Quan Sonsoles va sentir l'altra veu al costat del telèfon, la seva sorpresa va augmentar. «Escolto «soc la secretària del director general d'Atresmedia» i vaig dir «com?», vaig pensar que volien adaptar una novel·la meva o alguna cosa», va confessar.

Sonsoles Ónega revela que va mantenir en secret el seu fitxatge

Sonsoles Ónega no va dubtar a reunir-se amb els directius d'Atresmedia pocs dies després d'aquella inesperada trucada. Li havien ofert un nou projecte professional que de seguida va acceptar com una cosa nova i emocionant.

«El teu cap, que ara és el meu, Carlos Fernández,  em dedica sis paraules: «tenim un pla per a tu»», va recordar. «En aquell moment deixo de veure Carlos Fernández i veig Brad Pitt, m'enamoro profundament del fet que algú tingui un pla per a mi», va continuar explicant.

Imatge de Sonsoles Ónega presentant el programa Ya es mediodía
Sonsoles Ónega va acceptar el seu nou treball sense consultar-ho amb els seus caps | Mediaset

Els dies successius a aquesta reunió, Ónega els va viure amb angoixa. Sentia que traïa la que havia estat la seva família, però estava convençuda d'acceptar la proposta d'Antena 3. «Amb molt de dolor, amb tot el dolor del meu cor, vaig comunicar als meus caps que me n'anava, van ser les 48 hores més angoixants de la meva vida».

Arribats a l'11 de juliol, la presentadora va decidir que era hora de posar les cartes sobre la taula, així que va anar a parlar amb Vasile. «En finalitzar el programa, l'11 de juliol, innocent o ingènua vaig decidir comunicar-ho al meu cap, no sabia que seria l'últim, em vaig pensar que seria més senzill», va admetre.

Sonsoles revelava així com el conseller delegat de Telecinco no li va donar l'oportunitat d'acomiadar-se de l'audiència. Després d'acabar el programa i anunciar la seva marxa, Paolo s'ho va prendre molt malament i va decidir negar-li l'últim adeu a l'audiència.

▶️ Vídeo del dia

«Vaig decidir que era el millor moment, va ser el comiat més llarg, però sentia que no estava traïnt cap projecte», va admetre.