Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos, el marit de Carlota Corredera, confessa que els rumors són veritat

Carlota és conscient del moment complicat que travessa

Carlota Corredera porta allunyada de televisió des del darrer mes de març quan els seus caps de Telecinco van decidir apartar-la de Sálvame. Un fet que va deixar afligida la periodista de Vigo.

Després de 13 anys treballant amb La Fábrica de la Tele, cinc com a directora del Deluxe i nou fent tasques de conductora de l'espai, tot va canviar. Veia com el seu temps a Sálvame havia acabat abans del que s'esperava.

El cas és que a Carlota Corredera li va perjudicar la defensa a ultrança que va fer sobre Rocío Carrasco. Va passar així en plena emissió d'aquell documental que va provocar tantes reaccions contraposades. Ens referim a Contar la verdad para seguir viva.

Carlota Corredera reapareix per animar-la

Molts crítics amb Rociíto van posar el focus en la seva amiga Carlota Corredera i va haver de suportar massa opinions en contra d'ella, la qual cosa li va acabar passant factura. Després d'un any dur mentalment, Carlota va veure com els seus caps ja no hi dipositaven tanta confiança com havien fet en anys anteriors. Això sí, després d'acomiadar-la de Sálvame, li van prometre que presentaria un nou projecte els pròxims mesos.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Carlota Corredera i Rocío Carrasco són inseparables. | La Noticia Digital

De moment, Carlota Corredera no ha confirmat quan ni com tornarà a Telecinco, però sí que hem vist que ha desitjat tota la sort del món a la seva amiga. Ahir començava el primer dels sis especials sobre 12 capítols d'En el nombre de Rocío, la segona part de la docusèrie de la filla de Rocío Jurado.

La gallega sap que en aquest nou documental no podrà conduir els citats especials juntament amb la madrilenya. No obstant això, ha fet servir les xarxes socials per donar suport de la millor manera a l'ex d'Antonio David. També ho ha fet amb la nova presentadora que els reemplaça a ella i a Jorge Javier Vázquez.

El missatge que en diu moltes coses sobre la relació

Sandra Barneda és l'encarregada de presentat d'aquests especials sobre Rocío Carrasco i fa unes hores debutava amb la primera entrega, que comptava amb la protagonista al plató de Telecinco.

Així doncs, l'expresentadora de Sálvame ha publicat una fotografia a les seves històries d'Instagram en què apareixen Rocío Carrasco, Sandra Barreda i Ana Isabel Peces. Aquesta última va ser l'encarregada d'entrevistar Rocío en els 14 episodis que té la segona part de la docusèrie sobre la seva vida, així com ho va fer a la primera part del documental.

«Tota la sort del món»

«Tota la sort del món per a aquesta nit i per a tota la temporada». Així deia el missatge de Carlota Corredera, que no ha oblidat aquesta cita tan important per a la filla de La más grande.

El cas és que aquest primer programa d'En el nombre de Rocío no ha aconseguit l'audiència que Paolo Vasile esperava: poc més d'un milió d'espectadors han seguit aquest programa de quatre hores. Aquest primer especial versava, concretament, sobre la relació entre Pedro Carrasco i Raquel Mosquera i les mentides que la perruquera hauria explicat als platós, segons Rociíto.

De segur que la bona de Carlota Corredera ha vist amb enveja sana com la seva companya de cadena ha pogut entrevistar en plató una Rociíto que ha estat més contundent que mai. Ha deixat retratada la vídua del seu pare aportant proves que deixen clar que és fals tot allò que va explicar sobre les irregularitats de l'herència de Pedro Carrasco.

▶️ Vídeo del dia